ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Peugeot 2008: Πρώτο και στη συνδεσιμότητα

Το ανανεωμένο Peugeot 2008 δίνει... ρέστα στο κομμάτι της συνδεσιμότητας με πληθώρα hi-tech λειτουργιών που λύνουν τα χέρια του οδηγού.

Peugeot 2008: Πρώτο και στη συνδεσιμότητα

Είναι αξιοσημείωτη η προσπάθεια της Peugeot  να συνδυάσει τόσα πολλά στοιχεία σε ένα αυτοκίνητο με μοντέρνα και δυναμική σχεδίαση. Ο λόγος για το ανανεωμένο Peugeot 2008, τον εκπρόσωπο της γαλλικής φίρμας στη κατηγορία τωνcompact SUV.

Να σταθώ στη συνδεσιμότητα που πλέον αποτελεί βασικό κριτήριο στην επιλογή ενός αυτοκινήτου. Το Peugeot 2008 διαθέτει εφαρμογές, εργαλεία και διαδικτυακές υπηρεσίες που εύκολα είναι  προστασίες μέσω της οθόνης αφής 7’’ . Η λειτουργία Mirror Screen επιτρέπει στον οδηγό να διαχειρίζεται εφαρμογές του smartphone, μέσω της οθόνης αφής 7’’.

Επίσης, παρέχεται πακέτο υπηρεσιών διαθέσιμων μέσω της οθόνης αφής 7’’, με τη βοήθεια ενός προαιρετικά διαθέσιμου stick σύνδεσης 3G και μίας συνδρομής. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα πακέτο 18 διαδικτυακών υπηρεσιών οι οποίες παρέχουν σε πραγματικό χρόνο χρήσιμες πληροφορίες που τον διευκολύνουν κατά την οδήγηση: πλησιέστεροι χώροι στάθμευσης, πώληση φθηνότερης βενζίνης, ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους, καιρός κ.α.

Η Peugeot σχεδίασε και τη δωρεάν εφαρμογή myPeugeot η οποία συμβάλλει σε μια πιο δυναμική και αμφίδρομη σχέση με τους πελάτες της. Κατεβάζοντας την εφαρμογή myPeugeot στο κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ, o χρήστης ενημερώνεται για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα αλλά και το αυτοκίνητό του(τα νέα της μάρκας, εξελίξεις, εμπορικά προγράμματα σε ισχύ κτλ.). Η επιτυχία του ανανεωμένου Peugeot 2008 καταγράφεται και στη πορεία του στην ελληνική αγορά. Κατέλαβε την δεύτερη θέση στη κατηγορία των B SUV που αποτελεί το 7% της συνολικής πίτας.

Στις ταξινομήσεις του Ιανουάριου – Αυγούστου ήταν στη δεύτερη θέση με 667 ταξινομήσεις. Απέσπασε το 15% της κατηγορίας του ενώ η αυξητική τάση ήταν +125% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Πρώτο ήταν το Toyota C-HR με 689 πωλήσεις. Όσον αφορά τους κινητήρες, η γκάμα των βενζινοκινητήρων 1.2 PureTech με ισχύ από 82 έως 110 ίππους και το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6, κάνουν την διαφορά από τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, εφοδιάζεται και με ντίζελ 1.6 BlueHDI απόδοσης από 75 – 120 ίππους. Η έκδοση 100 ίππων με 90 γραμ./χλμ. δεν επιβαρύνεται από τέλη κυκλοφορίας.

Η κορυφαία έκδοση των 120 ίππων (Active ή Allure) εφοδιάζεται με το σύστημα αύξησης της πρόσφυσης Grip Control. Κορυφαίο βασικό επίπεδο εξοπλισμού, στην έκδοση Active περιλαμβάνεται, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, σύστημα πλοήγησης 3D TOMTOM με την νέα οθόνη αφής 7’’ χωρητικής τεχνολογίας, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου κ.α. Οι τιμές ξεκινούν από τα 14.850 ευρώ.

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY