ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το μοναδικό supermini με φυσικό αέριο!

Η νέα γενιά του Polo ξεπερνά τα όρια της κατηγορίας της και γίνεται η πρώτη που αξιοποιεί τις ικανότητες του φυσικού αερίου.

Το μοναδικό supermini με φυσικό αέριο!

Η VW προίκισε τη νέα γενιά του Polo με μοναδικά καλούδια. Αναζήτησε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις εξέλιξε για να δημιουργήσει το πληρέστερο πακέτο στη δημοφιλή κατηγορία των supermini. Η νέα γενιά του VW Polo, είναι το πιο χαρισματικό μοντέλο της κατηγορίας. Ξεπερνά τα όρια της κατηγορίας του και γράφει νέες λαμπρές σελίδες στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Η ανάλυση της γκάμας των κινητήρων επιβεβαιώνει τη νέα τάση που ακολουθεί η διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία. Οι αγοραστές του Polo έκτης γενιάς θα επιλέξουν ανάμεσα σε   οκτώ πολύ αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου. Είναι το πρώτο supermini που αξιοποιεί τις ικανότητες του φυσικού αεριού!

Κινητήρες βενζίνης: 1.0 MPI με απόδοση 75 ίππους. 1.0 TSI 95 ίππων. 1.0 TSI 115 ίππων. 1.5 TSI ΕVO με 150 ίππους καιActive Cylinder Management, ενας από τους κορυφαίους βενζινοκινητήρες στον κόσμο. 2.0 TSI με 200 ίππους για το Polo GTI. Ο GTI παράγει τη μέγιστη ισχύ του από 4.400 και τις 6.000 σ.α.λ. Παράγει τη μέγιστη ροπή του των 32,6 χλγμ. από τις 1.500 σ.α.λ.
Κινητήρες ντίζελ: 1.6 TDI 80 ίππων και 1.6 TDI 95 ίππων με  σύστημα SCR (χρήση AdBlue).
Κινητήρας TSI με φυσικό αέριο: 1.0 TGI με 90 ίππους. Μια νέα εξέλιξη αφού είναι ο πρώτος κινητήρας φυσικού αερίου στο Polo. Tο νέο Polo TGI διαθέτει μεγάλη συνολική αυτονομία (1.320 χλμ.) και η μέση κατανάλωσή του είναι περίπου 3 ευρώ για κάθε 100χλμ.! Το δίκτυο παροχής φυσικού αεριού αυξάνεται σημαντικά τους επόμενους μήνες.

Όλα τα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με σύστημα start - stop και λειτουργία ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση. Είναι επίσης δυνατό να συνδυαστεί ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DSG) με οποιονδήποτε κινητήρα ισχύος των 95 ιππων και πάνω. Ένα άλλο στοιχείο σημαντικό για τους αγοραστές του νέου Polo που το οδηγούν είτε για προσωπική ή για επαγγελματική χρήση είναι πως και οι κινητήρες 1.0 έχουν πολλά πλεονεκτήματα από άποψη ασφαλιστικής κατάταξης και κόστους ιδιοκτησίας.

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY