Ποια μάρκα κάνει τη μεγαλύτερη έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά

Η Peugeot καλεί τους κάτοχους των γαλλικών αυτοκινήτων να εκμεταλλευτούν την έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά του service.
Ποια μάρκα κάνει τη μεγαλύτερη έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά
Η συντήρηση του αυτοκινήτου απασχολεί τους περισσότερους οδηγούς. Εκτός από την επιλογή του κατάλληλου συνεργείου, ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει να αντιμετωπίσει και το τελικό κόστος της δαπάνης.

Οι προτάσεις χαμηλού κόστους που δημιουργήθηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης, συχνά κρύβουν παγίδες. Ακόμη και ο έμπειρος οδηγός που γνωρίζει τη λειτουργία των συστημάτων του αυτοκινήτου μπορεί να πέσει θύμα λανθασμένων επιλογών.

Οι εισαγωγείς αυτοκινήτων στη προσπάθεια τους να αυξήσουν τον αριθμό των διελεύσεων στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών που διαθέτουν, εκπονούν προγράμματα εκπτώσεων και προσφορών. Η τελευταία απόφαση της Peugeot στον τομέα της συντήρησης του αυτοκινήτου, δείχνει την ευαισθησία της γαλλικής μάρκας και το ενδιαφέρον της για την οδική ασφάλεια.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, με την βοήθεια του εργοστασίου καθόρισε την μεγαλύτερη έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά. Ανέρχεται στο 30% και είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική πρόταση της αγοράς για γνήσια ανταλλακτικά. Αξίζει να τονισθεί ότι τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν σαφώς περισσότερα πλεονεκτήματα καθώς και εργοστασιακή εγγύηση, στοιχεία που απουσιάζουν από τα ιμιτασιόν κάθε βαθμίδας. Στην αγορά διατίθενται ιμιτασιόν ανταλλακτικά διαφόρων βαθμίδων με ανάλογες προδιάγραφες και τιμές.

Η Peugeot καλεί τους κάτοχους των γαλλικών αυτοκινήτων να εκμεταλλευτούν την έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά του service.

Μάλιστα για να διευκολυνθούν οι οδηγοί, το ραντεβού για το  service γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Online και αυτόματα καταχωρείται η έκπτωση 30% στα γνήσια ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.
Με ένα κλικ, όλα γίνονται.

Η συντήρηση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από άριστα εκπαιδευμένους Τεχνικούς της Peugeot, ενώ τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης.

Η ελληνική αντιπροσωπεία - μέλος του Ομίλου Συγγελίδη -  επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες και ιδιοκτήτες μοντέλων Peugeot προσφέροντας μια ασυναγώνιστη έκπτωση στο πλαίσιο της παροχής υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσιών. 

Online ραντεβού εδώ: http://servicebooking.peugeot.gr/dealerlocator.aspx?o=cpp&p=i&c=el-GR

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2017, δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις καθώς και με τα προγράμματα Service Go και Ecoexpert και  αφορά τα ανταλλακτικά του service όπως  αυτά αναγράφονται στον οδηγό συντήρησης του κατασκευαστή για το κάθε μοντέλο Peugeot.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v