ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Η Φρανκφούρτη έρχεται... Ελλάδα μέσα από τα μοντέλα που ξεχώρισαν και θα φιλοξενηθούν στη φετινή “Αυτοκίνηση Fisikon”.

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Το σημαντικότερο γεγονός στον χώρο του αυτοκινήτου και το 2017 είναι η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017». Η μοναδική έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί από τις 11 - 19 Νοεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.

Η φετινή διοργάνωση έχει ένα στοιχείο που αναβαθμίζει την εικόνα της έκθεσης και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης θα παρουσιαστεί μεγάλος αριθμός ολοκαίνουργιων μοντέλων που έκαναν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους, στη πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η γερμανική έκθεση είναι προάγγελος των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου και η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία για την ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων.

Δεδομένου ότι η ελληνική αγορά των αυτοκινήτων σημειώνει ανοδικές τάσεις - στο οκτάμηνο Ιανουάριου- Αυγούστου 2017 η αύξηση ήταν 9%- η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους φίλους των τεσσάρων τροχών και της τεχνολογίας.
Αξίζει να τονισθεί, ότι η πλειοψηφία των αυτοκινητοβιομηχανιών που θα πάρει μέρος στη φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιήσει την πανελλήνια πρεμιέρα νέων μοντέλων που έχουν εμπορικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. Εκτιμάται ότι θα γίνουν τουλάχιστον 20 πανελλήνιες πρεμιέρες νέων μοντέλων που συνδυάζουν την ασφάλεια με την οικολογικη συμπεριφορά, τη συνδεσιμότητα και τη χρηστικότητα. Μεγάλος θα είναι και αριθμός των νέων εκδόσεων και αναβαθμίσεων που θα εμφανιστούν στη μοναδική ελληνική έκθεση αυτοκινήτου.

Επίσης, στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν προϊόντα και υπηρεσίες του After Market. Διεθνώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των οδηγών για τη συντήρηση και προστασία των αυτοκινήτων τους.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και καθόρισαν το μέλλον του αυτοκινήτου.
Τέλος, τα Δωρεάν Test Drives θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο website: http://www.autokinisiexpo.gr/

SPONSORED LINKS

"Όταν πρόκειται για λεφτά, όλοι έχουν την ίδια θρησκεία."

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
  1908- Κυκλοφορεί στην αγορά το μοντέλο Τ της Φορντ γνωστό και ως Tin Lizzie.
  1927- Ιδρύεται αυτόνομος οργανισμός διοίκησης του Λιμένα Πειραιώς, ο γνωστός ΟΛΠ.
  1948- Ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Χόντα, στην Ιαπωνία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY