Τα supermini θα ήθελαν να είχαν τις αρετές του νέου VW Polo

Το ιστορικό supermini στην νέα του βερσιόν αποδεικνύει περίτρανα πώς μένει ανεπηρέαστο στο πέρασμα του χρόνου.
Τα supermini θα ήθελαν να είχαν τις αρετές του νέου VW Polo

Οι ηγέτες σε κάθε κατηγορία αυτοκινήτων απολαμβάνουν την αναγνώριση από τους οδηγούς και αυξάνουν συνεχώς τον αριθμό των διακρίσεων και βραβείων που έχουν σχέση με τις καινοτομίες τους. Ένα μοντέλο με έκδηλη αυτοπεποίθηση, που δεν φοβάται τον χρόνο, είναι το VW Polo.

Τα στοιχεία του ολοκαίνουργιου VW Polo δείχνουν την ανωτερότητα της γερμανικής πρότασης: Είναι το ιστορικότερο μοντέλο της κατηγορίας εδώ και 42 χρόνια. Σημείωσε πάνω από 14. εκ πωλήσεις παγκοσμίως. Από το λανσάρισμά του, το 1975, το Polo μεγάλωσε, ωρίμασε, και καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην κατηγορία του, όσο και στην γκάμα των μοντέλων της Volkswagen. Η 5η γενιά άφησε μια ισχυρή παρακαταθήκη: Car of the Year 2010, World Green Car of the year 2010, 4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ράλι (2013, 2014, 2015, 2016), Πρωταθλητής FIA RallyCross2017. Η 6η γενιά του Polo συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία του μοντέλου.

Αξίζει να τονισθεί, η διαχρονικότητα, ην απτή ποιότητα κατασκευής, η κορυφαία ποιότητα κύλισης, η υψηλή αίσθηση ασφάλειας, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, οι προηγμένοι κινητήρες με υψηλή απόδοση, η υψηλή μεταπολιτική αξία και η εξαιρετική σχέση πραγματικής αξίας/κόστους κτήσης. Διαθέτει μεγαλύτερο αμάξωμα και νέες τεχνολογίες, χάρη στις δυνατότητες της καινοτομίας πλατφόρμα MQB. Το νέο VW Polo, είναι μακρύτερο και χαμηλότερο από την προηγούμενη γενιά και με μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο.

Θέτει νέα δεδομένα στην ασφάλεια στην κατηγορία του: Στοιχεία όπως Front Assist, Αναγνώριση πεζών, Blind Spot Monitor, Adaptive Cruise Control, Automatic Post-Collision Braking System συναντώνται μόνο σε οχήματα υψηλότερης κλάσης. Το πρώτο Polo με ψηφιακό και διαδραστικό πίνακα οργάνων, και το μοναδικό σε αυτή την κατηγορία. Η 2η γενιά Active Info Display γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο νέο Polo.
Καθορίζει τη νέα τάση στην εξατομίκευση: 14 εξωτερικοί χρωματισμοί και οκτώ εσωτερικοί χρωματισμοί προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες. Μεγάλη γκάμα σε κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και για 1η φορά με φυσικό αέριο.

Το λανσάρισμα του νέου VW Polo ξεκινά στο τέλος Οκτωβρίου. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v