ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αλλαγές στη LeasePlan Hellas

Ο Κωνσταντίνος Πετρούτσος ανέλαβε το ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου (Deputy Managing Director) στην LeasePlan Hellas.

Αλλαγές στη LeasePlan Hellas

Τον ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου (Deputy Managing Director) στην LeasePlan Hellas ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Πετρούτσος, ο οποίος παράλληλα διατηρεί τα καθήκοντα του ως Οικονομικός Διευθυντής (CFO) της εταιρείας.

Η νέα θέση και οι διευρυμένες αρμοδιότητες του Πετρούτσου ήρθαν ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στην LeasePlan Hellas τα τελευταία 12 χρόνια, στην διάρκεια των οποίων ο ίδιος συνέβαλλε δυναμικά στην εδραίωση της LeasePlan  ως μίας από τις κορυφαίες εταιρείες μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια εργασιακής προϋπηρεσίας, ο Πετρούτσος μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Finance & ICT Director στην SONY Music και Finance Manager σε εταιρείες του ομίλου Toyota. Σημειώνεται πως η τοποθέτησή του ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου αποτέλεσε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της LeasePlan Hellas.

Ο Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλαμβάνω τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της LeasePlan Hellas, διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντα μου ως Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας. Μετρώντας 12 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην LeasePlan, θα συνεχίσω να συμβάλλω, ώστε να εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της μίσθωσης και της μετακίνησης για την ελληνική και την παγκόσμια αγορά.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas και Head of Central Eastern Europe Region του Ομίλου LeasePlan, κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην LeasePlan Hellas να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε διαρκώς μαζί με τους ανθρώπους μας, που αποτελούν το κινητήριο όχημα της εταιρείας μας. Πιστεύουμε πως οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Πετρούτσος ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής, θα ενισχύουν σημαντικά τη θέση μας στην ελληνική αγορά, επιτρέποντας μας να επιτύχουμε ως ομάδα ακόμα περισσότερα στον τομέα της μετακίνησης.»

SPONSORED LINKS

"Όταν πρόκειται για λεφτά, όλοι έχουν την ίδια θρησκεία."

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
  1908- Κυκλοφορεί στην αγορά το μοντέλο Τ της Φορντ γνωστό και ως Tin Lizzie.
  1927- Ιδρύεται αυτόνομος οργανισμός διοίκησης του Λιμένα Πειραιώς, ο γνωστός ΟΛΠ.
  1948- Ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Χόντα, στην Ιαπωνία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY