Το Seat Ateca πήρε το βραβείο “Best Buy Car of Europe in 2017”

Το νέο Seat Ateca ξεχώρισε σε έναν από τους πλέον διακεκριμένους θεσμούς στην Ευρώπη.
Το Seat Ateca πήρε το βραβείο “Best Buy Car of Europe in 2017”
Το νέο Seat Ateca, απέσπασε μια κορυφαία διεθνή αναγνώριση, ανακηρύχθηκε “Best Buy Car of Europe in 2017” στα βραβεία AUTOBEST 2017, έναν από τους πιο διακεκριμένους θεσμούς στην Ευρώπη.

Αυτό το βραβείο αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών της μαρκας για την εδραίωση της στις πιο σημαντικές και απαιτητικές αγορές μέσω της μεγαλύτερης επιθετικής προϊοντικής πολιτικής στην ιστορία της, τους επόμενους 18 μήνες με το νέο Ateca, το ανανεωμένο Leon στις αρχές του 2017, την 5η γενιά Ibiza το επόμενο καλοκαίρι και νέο Arona στην συνέχεια.

«Το Ateca έχει στόχο να αποτελέσει σημείο καμπής για την Seat και την πορεία της. Μπαίνουμε σε μία νέα, δημοφιλή, κατηγορία με ένα προϊόν που προσφέρει στους πελάτες άριστη εμπειρία αυτοκίνησης και αντιπροσωπεύει πραγματικά το DNA μας. Το Ateca συμβάλει θετικά στη εξέλιξη της μάρκας μας στο επόμενο επίπεδο. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει πως είμαστε στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Seat, Luca de Meo.

Κατά τη φετινή 16η έκδοση του, η κριτική επιτροπή του θεσμού AUTOBEST εντόπισε τους παράγοντες που κάνουν το Ateca την καλύτερη επιλογή για του πελάτες: Σχεδίαση, άνεση, ευκολία οδήγησης, value for money, δίκτυο διανομέων και επισκευαστών. Μετά από εκτενείς δοκιμές στην Ιταλία στα τέλη Νοεμβρίου, το Ateca επιλέχθηκε σαν το κορυφαίο από τα πέντε αυτοκίνητα φιναλίστ στη τελική ψηφοφορία του διακεκριμένου θεσμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους και εξειδικευμένους δημοσιογράφους

αυτοκινήτου από 31 ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Dr. Matthias Rabe, SEAT Vice-president for Research and Development δήλωσε: «Το Ateca συνδυάζει τέλεια σχεδίαση, άνεση και τεχνολογία. Είναι ιδανικό για το αστικό περιβάλλον και οι εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες του εξασφαλίζουν εντυπωσιακή οδηγική εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύουμε πραγματικά πως το Ateca καλείται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του».

Η πορεία του νέου SUV της Seat ξεπερνάει μέχρι τώρα κάθε προσδοκία και αποτελεί ήδη ένα ιδιαίτερα σημαντικό όχημα για τη μάρκα, όχι μόνο γιατί άνοιξε την πόρτα σε μία από  τις πιο δυναμικές κατηγορίες της αγοράς, αλλά γιατί είναι και το μοντέλο που η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για την αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων στα πλαίσια της αστικής μετακίνησης που απαιτούν νέες λύσεις και νέες τεχνολογίες.

Η ευρεία γκάμα του Ateca ήταν ένας από τους παράγοντες που έλαβαν υψηλή βαθμολογία στην διαδικασία επιλογής των βραβείων AUTOBEST. Βενζινοκινητήρες TSI ή πετρελαιοκινητήρες TDΙ, με ισχύ από 115PS έως 190PS, κίνηση εμπρός ή σε τέσσερις τροχούς, μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή DSG. Πολυάριθμες δυνατότητες προαιρετικών επιλογών από Full LED προβολείς, μία ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, όπως Traffic Jam Assist και το νέο Emergency Assist, μέχρι state-of-the-art συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 8 ιντσών και Full-Link connectivity. Κορυφαία ασφάλεια με σύστημα Front Assist με πέδηση έκτακτης ανάγκης για οδήγηση στη πόλη, εντοπισμό πεζών και προειδοποίηση οδηγού για ενδεχόμενη σύγκρουση και ακινητοποίηση του οχήματος καθώς και κορυφαία επίδοση στα crash tests του Euro NCAP με την κατάκτηση 5 αστεριών στις σχετικές δοκιμές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v