Το νέο Ford Kuga σε τιμή σοκ!

Το νέο Ford Kuga, στην βασική του έκδοση, προσφέρεται σε τιμή άκρως… γιορτινή, με πλούσιο εξοπλισμό.
Το νέο Ford Kuga σε τιμή σοκ!
Είναι η πρώτη φορά που η Ford ανακοινώνει τόσο χαμηλή τιμή για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο της. Το νέο Ford Kuga, στη βασική έκδοση με πλούσιο πακέτο εξοπλισμού κοστίζει 22.095 ευρώ.

Αυτή η τιμή αφορά τη βασική έκδοση Business με πακέτο εξοπλισμού Business. Το μοτέρ είναι ντίζελ χαμηλού κυβισμού  1.500 κ.εκ. TDCi ισχύος 120 ίππων που τοποθετείται και σε άλλα μοντέλα της μάρκας όπως τα Focus και Mondeo.

Το πακέτο εξοπλισμού Business περιλαμβάνει: 7 αερόσακους, ABS, ESC & TCS, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα Hill Start Assist, κουμπί εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί - Ford Power, cruise control, ηλεκτρικό χειρόφρενο, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αυτόματο διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού, εμπρός και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 8”, σύστημα Ford SYNC3 (Bluetooth / κλήση έκτακτης ανάγκης / ΑppLink / 6 ηχεία /χειριστήρια στο τιμόνι / θύρες USB (x2) / AV & SD slot), κάμερα οπισθοπορείας, εμπρός προβολείς ομίχλης, εμπρός φώτα ημέρας LED, ράγες οροφής, ζάντες ελαφρού κράματος 17”, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια και δερμάτινη λαβή λεβιέ ταχυτήτων, εμπρός υποβραχιόνιο κ.α.

Το νέο Ford Kuga είναι ακόμα πιο προηγμένο, ποιοτικό και προσιτό, που κάνει την οδήγηση απλούστερη, ασφαλέστερη και πιο απολαυστική για το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό αγοραστών SUV στην Ευρώπη.

Προσφέρει το προηγμένο σύστημα επικοινωνίας & ψυχαγωγίας SYNC3 της Ford, πρωτοποριακές τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, εργονομικό και άνετο εσωτερικό, και νέους ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες, όπως ο 1.5L TDCi ντιζελ 120 ίππων  με κατανάλωση 4,4 λίτρα/100χλμ. και εκπομπές CO2 115 γραμ./χλμ.

Διαθέτει το αναβαθμισμένο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Perpendicular Parking της Ford που βοηθά τους οδηγούς να παρκάρουν σε παράλληλες αλλά και κάθετες θέσεις στάθμευσης - μία βελτιωμένη έκδοση του συστήματος αποφυγής σύγκρουσης Active City Stop, και το σύστημα Adaptive Front Lighting για βέλτιστη ορατότητα σε συνθήκες ανεπαρκούς φωτισμού. Άλλες προηγμένες τεχνολογίες είναι η ηλεκτρική πίσω πόρτα με λειτουργία Hands Free και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης Ford Intelligent All Wheel Drive.

Με το νέο σύστημα συνδεσιμότητας της Ford, SYNC3, το νέο Ford Kuga επιτρέπει στους οδηγούς να ελέγχουν λειτουργίες του συστήματος ήχου και πλοήγησης αλλά και των συνδεδεμένων smartphones μέσα από απλές φωνητικές εντολές. Η Ford βασίστηκε σε περισσότερα από 22.000 σχόλια και στοιχεία από έρευνες καταναλωτών ώστε να διασφαλίσει πως η τελευταία έκδοση του συστήματος SYNC είναι η πιο πελατοκεντρική μέχρι σήμερα.

Το SYNC3 προσφέρει ταχύτερη απόδοση, απλούστερες εντολές και υποστηρίζει πέντε επιπλέον γλώσσες. Πιέζοντας απλά ένα μπουτόν και λέγοντας “I need a coffee,” “I need petrol,” και “I need to park,” οι οδηγοί μπορούν να εντοπίζουν γειτονικά καφέ, σταθμούς ανεφοδιασμού ή πάρκινγκ αυτοκινήτων και να βρίσκουν σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία.

Χάρη στη οθόνη αφής 8 ιντσών του SYNC3, οι οδηγοί του Kuga μπορούν να το χειρίζονται όπως ακριβώς τα smartphone τους. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει μεγαλύτερα, πιο εύχρηστα μπουτόν αφής και επιτρέπει προηγμένες λειτουργίες.

Οι κάτοχοι iPhone μπορούν να ενεργοποιούν το Apple CarPlay - τον ευφυέστερο και ασφαλέστερο τρόπο για χρήση του iPhone στο αυτοκίνητο - για να ακούνε μουσική, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα, να λαμβάνουν βελτιστοποιημένες οδηγίες για τις συνθήκες κυκλοφορίας και άλλα, παραμένοντας πάντα προσηλωμένοι στο δρόμο. Οι χρήστες Android μπορούν να ενεργοποιούν το Android Auto. Με το Android Auto, οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν και θα απολαμβάνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια ήδη γνωστές και αγαπημένες εφαρμογές και υπηρεσίες, όπως το Google Search, το Google Maps και το Google Play. Το λογισμικό ενημερώνεται ασύρματα, μέσω Wi-Fi.

Το SYNC3 προσφέρει επίσης το SYNC AppLink, που επιτρέπει τον έλεγχο με φωνητικές εντολές μιας σειράς εφαρμογών (apps) smartphone, όπως Glympse, Aupeo, Spotify, MyBoxMan, HearMeOut, AccuWeather, και Los 40 Principales.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v