Το Jeep Renegade κατακτά την Αράχωβα

H αμερικάνικη φίρμα επιστρέφει στην Αράχωβα μετά από αρκετά χρόνια για να μας δώσει μια ολοκαίνουργια πίστα off road εμπειρίας.
Το Jeep Renegade κατακτά την Αράχωβα
Πριν από πολλά χρόνια, την δεκαετία του ’90, τότε που αγοράζαμε τις πιο πλούσιες εκδόσεις των μοναδικών μοντέλων της Jeep, η αμερικάνικη φίρμα είχε δημιουργήσει την πρώτη πιστά off road στην δημοφιλή Αράχωβα.

Και ποιος δεν είχε δοκιμάσει τα αμερικανικά τετρακίνητα, στις ανηφόρες, στις κατηφόρες γεμάτες με λάσπες και την τραμπάλα; Τα χρόνια πέρασαν, η Jeep άλλαξε προσανατολισμό αλλά ποτέ δεν ξέχασε την επιτυχία που σημείωσε στο δημοφιλές χωριό της Ελλάδας.

Τώρα επιστρέφει στην Αράχοβα με μια νέα πίστα. Ο στόχος της είναι να εντυπωσιάσει τους φανατικούς οπαδούς των αμερικάνικων κατασκευών. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι δύσκολο γιατί το νέο Jeep Renegade, κάνει θαύματα και στο off road. Η νέα πίστα ανοίγει στις 22 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει δοκιμασίες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό οδηγό.

Σημείο συνάντησης είναι το Jeep Headquarter στο Λιβάδι. Το άνετο «σπίτι» της Jeep, με δικό του χώρο στάθμευσης, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep.

Στον ίδιο χώρο, θα προβάλλονται εντυπωσιακά video με τα μοντέλα Jeep να τιθασεύουν την πίστα του Jeep Camp, αλλά και ταινίες του «απόρρητου» αρχείου με απίστευτες περιπέτειες από προηγούμενες χρονιές λειτουργίας.

Οι επισκέπτες, αφού ενημερωθούν, θα μεταφέρονται οδικώς με Jeep Renegade στον χώρο του Jeep Camp όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή off-road εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep.

Η Jeep, εκτός από αυτή την μοναδική εμπειρία, θα προσφέρει και ένα ακόμα μεγάλο δώρο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στα test drive του Jeep Camp, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα.

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες

Σημείο συνάντησης: Jeep Camp – Headquarter στον δρόμο προς το  Λιβάδι. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936 532754.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v