Η Citroen στο McArthurGlen

Μέχρι και τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες τουMcArthurGlen στα Σπάτα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια ξεχωριστή έκθεση αυτοκινήτων της Citroen.
Η Citroen στο McArthurGlen
του Σπύρου Ρέκκα

Τη διάρκεια των γιορτινών ημερών και μέχρι τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen στα Σπάτα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια ξεχωριστή έκθεση αυτοκινήτων της Citroen. Το νέο Citroen C1, η ειδική έκδοση “Urban” του πρωτοποριακοί C4 Cactus, καθώς και το C3 eco chic iStreet με το μοναδικό για την κατηγορία πανοραμικό παρμπριζ Zenith και το εργοστασιακό σύστημα multimedia iStreet θα βρίσκονται στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο.

Εκτός από αυτά τα μοντέλα, για όσους βρεθούν στο εκπτωτικό χωρίο, το McArthurGlen προσφέρει το καλύτερο δώρο για το φετινό Πάσχα,ένα Citroen C1 PureTech 82 ίππων. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός, η πρακτικότητα και βεβαίως ο μοντέρνος κινητήρας PureTech των 82 ίππων που χαρίζει κορυφαίες επιδόσεις, είναι τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν το McArthurGlen να επιλέξει για αυτή την ξεχωριστή ενέργεια το νέο Citroen C1.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v