Νέες προοπτικές στην ελληνική αγορά για Renault

Το πλάνο της Teoren Motors A.E. του ομίλου Θεοχαράκη για την προώθηση των μοντέλων Renault και Dacia στην Ελλάδα, παρουσίασαν πριν μερικές ημέρες οι επικεφαλείς του ομίλου.
Νέες προοπτικές στην ελληνική αγορά για Renault
του Σπύρου Ρέκκα

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε παλαιότερες αναρτήσεις, η αυτοκινητοβιομηχανία Renault επέλεξε να αναθέσει στον κ. Βασίλη Θεοχαράκη την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα.

H TEOREN MOTORS A.E., ως μέλος του ομίλου της επιχειρηματικής οικογένειας Β. Θεοχαράκη, στοχεύει να αναδείξει τη Renault και τη Dacia στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των καταναλωτών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πριν και μετά την πώληση.

Η επίσημη παρουσίαση της TEOREN MOTORS Α.Ε. στον εμπορικό και δημοσιογραφικό κόσμο, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TEOREN κ. Βασίλης Θεοχαράκης, στην ομιλία του, ανέδειξε τη σημασία της νέας στρατηγικής συνεργασίας του ομίλου Θεοχαράκη με τη Renault, τόσο για τον ίδιο και την οικογένειά του όσο και για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου: «Είναι σημαντική, για μένα και την οικογένειά μου, γιατί ενισχύει την πεποίθησή μας ότι, ακόμα και σε μια δύσκολη περίοδο, πάντα πρέπει να μπορούμε να βλέπουμε μπροστά και να δράττουμε τις ευκαιρίες».

Η Renault είναι κορυφαίο όνομα στον χώρο του αυτοκινήτου παγκοσμίως, με πλήρη και ανανεωμένη γκάμα προϊόντων, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα, την τεχνολογία και την ασφάλεια αλλά και ξεχωρίζοντας για την απόλαυση στην οδήγηση και την οικονομία στη χρήση. Παράλληλα, η Dacia αποτελεί μια ξεχωριστή και αξιόπιστη πρόταση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ντένη Θεοχαράκη εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι, με τη γνώση και την εμπειρία του ομίλου Θεοχαράκη αλλά και με δύο δυναμικές μάρκες στο portfolio της, η TEOREN θα επιτύχει να αναπτύξει ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό για τη Renault και τη Dacia στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντάς τους έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά του αυτοκινήτου. Το λογότυπο της TEOREN MOTORS Α.Ε. που παρουσίασε, ενσωματώνει εμπνευσμένα και προβάλλει δυναμικά τη βάση αυτής της νέας, ισχυρής συνεργασίας.

Ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Ιακωβίδης παρουσίασε τη δυναμική γκάμα των αυτοκινήτων Renault & Dacia αλλά και τις επικείμενες αφίξεις, Renault Captur και Dacia Sandero και Stepway, προτάσεις άκρως εμπορικές.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η στρατηγική της TEOREN MOTORS θα επικεντρωθεί στα μοντέλα που απαντούν στις προσδοκίες και απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών του σήμερα, που αποζητούν το μέγιστο δυνατό όφελος στην αγορά ενός αυτοκινήτου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη του δικτύου Renault & Dacia, ώστε ο πελάτης να μπορεί να επωφελείται υπηρεσιών υψηλού επιπέδου πριν και μετά την πώληση. Επιπλέον, ανέδειξε τη σημασία του after sales στη χάραξη της στρατηγικής της TEOREN με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη και τη μακροπρόθεσμη πιστότητά του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v