Muse και Lamborghini: Αδρεναλίνη στη σκηνή και στην πίστα

Η βρετανική μπάντα δεν κρύβει το πάθος της για την Lamborghini και χρησιμοποιεί τα μοντέλα της για το νέο βίντεο κλιπ.
Muse και Lamborghini: Αδρεναλίνη στη σκηνή και στην πίστα
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια συναυλία μπροστά σε χιλιάδες θεατές και στην οδήγηση ενός σούπερ σπορ αυτοκινήτου; Σύμφωνα με τους Muse, ένα από τα πιο εμβληματικά ροκ συγκροτήματα της εποχής μας, δεν φαίνεται. Το βρετανικό συγκρότημα, στην πραγματικότητα, έχει ένα ακατάσχετο πάθος για τη Lamborghini και είναι τα μέλη του λένε ότι «η οδήγηση μιας Lamborghini είναι σαν να είσαι στη σκηνή ».

Οδήγησαν Huracán STO στην πίστα της Modena

Ίσως γι' αυτό ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Matt Bellamy και ο ντράμερ Dom Howard, πριν από την εμφάνισή τους στο Firenze Rocks στις 17 Ιουνίου, αποφάσισαν να επισκεφτούν τα κεντρικά γραφεία του Sant'Agata Bolognese και να οδηγήσουν ένα Huracán STO στην πίστα της Modena.

Οι Muse έχουν πραγματικό πάθος για τη Lamborghini. Το συγκρότημα χρησιμοποίησε έναν Countach στο βίντεο για το κομμάτι του 2018 "Something Human". Και το 2019 είχαν ήδη επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και είχαν πάει στην πίστα για να δοκιμάσουν τα σούπερ σπορ αυτοκίνητα της.

« Ήταν όλα πολύ συναρπαστικά, είναι το ίδιο συναίσθημα και η αδρεναλίνη που παίρνουμε όταν παίζουμε», σχολίασαν οι Bellamy και Howard στο τέλος της διαδρομής.

Ταξίδι στη νότια Ευρώπη

Και όταν ρωτήθηκαν για τα αγαπημένα τους μοντέλα, οι απαντήσεις ήταν ξεκάθαρες: «Το αυθεντικό Countach, αλλά αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα μοντέλο σήμερα, θα ήταν το Aventador». Είχαν επίσης ξεκάθαρες ιδέες για μια πιθανή διαδρομή ταξιδιού: «Αν κάναμε ένα οδικό ταξίδι, ωστόσο, θα επιλέγαμε ένα Huracán Spyder και η τοποθεσία μπορεί να είναι η ακτή του Αμερικανικού Ειρηνικού, ειδικά το Μαλιμπού, ή με STO θα μπορούσε είναι η νότια Ευρώπη, συγκεκριμένα η ιταλική ακτή». Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία για τη μουσική που συνοδεύει: «Ως soundtrack, ο Jimi Hendrix ή ο Daft Punk θα ήταν τέλειοι».

Το τελευταίο τους άλμπουμ, Simulation Theory, έκανε το ντεμπούτο του στο #1 και σηματοδότησε το έκτο συνεχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος που έκανε το ντεμπούτο του στη πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το προηγούμενο στούντιο άλμπουμ τους, Drones, κέρδισε ένα βραβείο Grammy για το καλύτερο ροκ άλμπουμ, το δεύτερο του συγκροτήματος, τον Φεβρουάριο του 2016.

Πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ

Από την ίδρυσή τους το 1994, οι Muse έχουν κυκλοφορήσει οκτώ στούντιο άλμπουμ, πουλώντας πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Το τελευταίο τους άλμπουμ Will of the People αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου. Ευρέως αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα ζωντανά συγκροτήματα στον κόσμο, οι Muse έχουν κερδίσει πολλά μουσικά βραβεία, μεταξύ άλλων δύο βραβεία Grammy, ένα American Music Award, πέντε MTV Europe Music Awards, δύο Brit Awards, έντεκα NME Awards και επτά Q Awards, μεταξύ άλλων.

Συγκέντρωση ενέργειας και δύναμης

Στους στίχους τους, ασχολούνται συχνά με την επικαιρότητα και την πολιτική, και χαίρουν αναγνώρισης από το κοινό για τις ζωντανές εμφανίσεις τους, οι οποίες είναι μια πραγματική συγκέντρωση ενέργειας και δύναμης, πολύ σαν ένα αυτοκίνητο Lamborghini.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v