Η Toyota Gazoo Racing αποκαλύπτει το GR GT3 Concept 

Η Toyota Gazoo Racing ξεκινά την υλοποιηση του στόχου της για επιτάχυνση των εξελίξεων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Η Toyota Gazoo Racing αποκαλύπτει το GR GT3 Concept

Η Toyota Gazoo Racing (TGR) έχει δεσμευτεί να επιταχύνει τις εξελίξεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Προωθώντας την ανάπτυξη οχημάτων που έχουν σαν στόχο την ικανοποίηση του οδηγού και με την επιθυμία να προσφέρει ελκυστικά αυτοκίνητα που θα επέλεγαν οι οδηγοί που συμμετέχουν στο GT3 - την κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού των πελατών - η TGR αποκάλυψε το GR GT3 Concept.

Όπως συνέβη με το GR Yaris, που ουσιαστικά είναι ένα αυτοκίνητο που βασίσθηκε στην αγωνιστική έκδοση (κατάλληλη μόνο για χρήση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό), η TGR σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τεχνολογίες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και για την ανάπτυξη του GT3 μαζικής παραγωγής. Προωθεί με έμφαση την ιδέα να λανσάρει μοντέλα που προέρχονται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

GRMN Yaris σε περιορισμένη έκδοση – μόνο για την Ιαπωνία

Το νέο GRMN Yaris θα κατασκευαστεί μόνο σε 500 μονάδες και θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία. Το βάρος έχει μειωθεί κατά περίπου 20 κιλά, το συνολικό πλάτος έχει αυξηθεί κατά 10 χιλ. για αεροδυναμική βελτίωση και το ύψος του οχήματος έχει μειωθεί κατά 10 χιλ. για χαμηλότερο κέντρο βάρους. Τα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω λοταρίας κρατήσεων για πελάτες στην Ιαπωνία.

bZ4X GR Sport Concept

Βασισμένο στο αμιγώς ηλεκτρικό EV bZ4X, το bZ4X GR Sport Concept προσφέρει υψηλό επίπεδο περιβαλλοντικής απόδοσης και οδηγικής απόλαυσης. Τα μεγαλύτερα ελαστικά, τα σπορ καθίσματα και τα μαύρα ματ εξωτερικά πάνελ αμαξώματος είναι από τα κυριότερα σημεία αυτού του πρωτότυπου οχήματος.

GR Heritage Parts Project

Για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών να διατηρήσουν τα αγαπημένα και πλούσια σε αναμνήσεις αυτοκίνητα του παρελθόντος στο δρόμο, το GR Heritage Parts Project στοχεύει να αναπαράγει ανταλλακτικά, των οποίων η πώληση έχει διακοπεί, ως νέα γνήσια ανταλλακτικά. Στην έκθεση Tokyo Auto Salon 2022 εκτίθεται μια επιλογή από αναπαραγόμενα εξαρτήματα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2022 για τα A70 Supra, A80 Supra, Toyota 2000GT, Land Cruiser 40 series και AE86 Corolla Levin/Sprinter Trueno.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v