Βάλε την Ferrari στο "Ferrari of the seas" και λύσε τους κάβους

Το hyperyacht «Ferrari-of-the-seas» αξίας 9 εκατ. ευρώ, που πιάνει τα 85 μίλια/ώρα διαθέτει γκαράζ για το hypercar του ιδιοκτήτη.
Βάλε την Ferrari στο Ferrari of the seas και λύσε τους κάβους

Το 88 πόδων Gran Turismo Mediterranea, διαθέτει πλαϊνά πτερύγια τύπου γλάρου και φτερά αλουμινίου που αναπτύσσονται σε ταχύτητες άνω των 23 μιλίων/ώρα.

Οι ανέσεις στο σκάφος που είναι βαμμένο στο κόκκινο χρώμα της  Ferrari περιλαμβάνουν χώρο ηλιοθεραπείας, τρία έως τέσσερα υπνοδωμάτια, κουζίνα και καμπίνα για το πλήρωμα.

Το εκπληκτικό νέο hyperyacht, που περιγράφεται από τους σχεδιαστές ως «Ferrari-of-the-seas» διαθέτει και γκαράζ για τη Ferrari του ιδιοκτήτη.

Ο δημιουργός, το Lazzarini Design Studio με έδρα τη Ρώμη, αποκαλύπτει ότι το σκάφος έχει φτερά αλουμινίου που αναπτύσσονται για να ανυψώσουν το σκάφος.

Το γκαράζ βρίσκεται στο πίσω μέρος του γιοτ και σχηματίζεται από μια πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κατάστρωμα ηλιοθεραπείας.



Περνώντας στο εσωτερικό του hyperyacht, οι επιβάτες θα εισέλθουν σε ένα αίθριο που οδηγεί στην επάνω και στην κάτω καμπίνα.

Το κάτω επίπεδο του γιοτ διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα και χώρο για τρία έως τέσσερα υπνοδωμάτια επισκεπτών, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο για δύο μέλη του πληρώματος. Αυτός ο χώρος θα είναι πλήρως προσαρμόσιμος από τον ιδιοκτήτη του γιοτ.

Οι κινητήρες του αποδίδουν 6.600 ίππων και το βάρος του είναι λιγότερο από 22 τόνους.

Ανακοινώθηκε ότι το γιοτ μπορεί να «ταξιδέψει με υψηλές ταχύτητες με εξαιρετική άνεση».

Αυτό δεν είναι το πρώτο εκπληκτικό σχέδιο που δημιούργησε ο Lazzarini. Έχει δημιουργήσει ένα σούπερ γιοτ σε σχήμα κύκνου , ένα μέγα γιοτ εμπνευσμένο από καρχαρίες αξίας 480 εκατ. ευρώ και ένα κομψό γιοτ με μια ανοιχτή τρύπα στη μέση, αναφέρει η  Daily Mail.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v