ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime»;

Η έλλειψη τσιπ οδηγεί σε αναβολή της φετινής έκθεσης «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime». Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime»;

Όσα συμβαίνουν καθημερινά επηρεάζουν ακόμη και τα πιο καλά οργανωμένα προγράμματα. Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι υπερήφανη για την οργάνωση της, τον προγραμματισμό κάθε ενέργειας της και την υλοποίηση ακόμη και των πιο δύσκολων αποστολών. Από την ασφάλεια μέχρι την συνδεσιμότητα και την σχεδίαση έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των υποψήφιων αγοραστών, εξασφαλίζοντας την ευχαρίστηση του οδηγού και των επιβατών.

Ένα θέμα που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες στον χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι η αλλαγή ημερομηνίας για τη μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου, η οποία οφείλεται στην αδυναμία των αυτοκινητοβιομηχανιών να ολοκληρώσουν την κατασκευή των νέων αυτοκίνητων λόγω της πρωτοφανούς έλλειψης τσιπ.

Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime»:‘’Σε απάντηση ανυπόστατων δημοσιευμάτων, που αναφέρονται στην ακύρωση της Έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime», θα θέλαμε να ενημερώσουμε το πολυπληθές κοινό της έκθεσης και τους συνεργάτες μας ότι η μεγαλύτερη και μοναδική Έκθεση Αυτοκινήτου της χώρας, μετατίθεται για τον Μάιο του 2022 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο.

Η αλλαγή ημερομηνίας και μεταφορά γίνεται κατόπιν προτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που στηρίζουν στο σύνολό τους το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χώρας.

Βασικός λόγος της αλλαγής ημερομηνίας της Έκθεσης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 23-31 Οκτωβρίου 2021 στο πιο σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων, γεγονός που δεν θα επέτρεπε αυτό το χρονικό διάστημα την παρουσίαση των νέων μοντέλων και το κλείσιμο πολλών νέων παραγγελιών των αυτοκινήτων. Παράλληλα η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς και έχει καθιερωθεί μοναδική για την επισκεψιμότητά της, αλλά και την εμπορική δυναμική της έναντι άλλων εκδηλώσεων αυτοκινήτου εδώ και 35 χρόνια.

H Έκθεση «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime» έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα των έως τώρα εκθέσεων και δράσεων γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου και της ηλεκτροκίνησης, φιλοξενώντας παράλληλα τις μεγαλύτερες και περισσότερες νέες πρεμιέρες μοντέλων του σήμερα και του αύριο. Κατά τη διάρκειά της έχει προγραμματιστεί επιπλέον μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως events σε συνεργασία με εταιρείες κολοσσούς του κλάδου, test-drives νέων μοντέλων, διοργάνωση θεματικών ομιλιών από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και ένα εξαιρετικά δομημένο συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Η «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime», με πληρότητα συμμετοχών 100%, έχει προγραμματιστεί σε κάθε της λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους διοργανωτές εκθέσεων αυτοκινήτου με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες που την τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους.

Στόχος της Έκθεσης «ΑΥTOKINHΣΗ Anytime» είναι να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά στον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών εκδηλώσεων της Έκθεσης, έχοντας πάντα στο επίκεντρό της τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.΄΄

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v