Peugeot 208 RALLY4: Hγείται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα

Το 208 Rally4 μπαίνει με άγριες διαθέσεις στην κατηγορία για αυτοκίνητα στην κατηγορία κίνησης στους δύο τροχούς.
Peugeot 208 RALLY4: Hγείται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα

Το 208 Rally4 είχε πολύ άμεση θετική ανταπόκριση με τους οδηγούς ράλι στην αγωνιστική περίοδο το 2020, με τον σπορ σχεδιασμό του και της πρώτης κατηγορίας επιδόσεις να του δίνουν τη δυνατότητα να ηγείται στις κατηγορίες αγωνιστικών αυτοκινήτων με κίνηση στους δύο τροχούς. Επιπλέον, το 208 Rally Cup France παρείχε ευκαιρίες υψηλού ανταγωνισμού σε όλα τα επίπεδα, όπως βέβαια και τα διάφορα εθνικά κύπελλα που διοργανώθηκαν σε όλη την Ευρώπη.

Ένας από τους ηγέτες στις διαφημιστικές καμπάνιες των ράλι τις τελευταίες δύο δεκαετίες, το "Peugeot Cup" ξεκίνησε μια νέα εποχή φέτος με την εισαγωγή του 208 Rally4 για τους διεκδικητές του τίτλου 208 Rally Cup France. Με ένα ημερολόγιο αγώνων που περιλαμβάνει αγώνες σε άσφαλτο και χώμα, η φόρμουλα προώθησης της Peugeot είναι ένα ουσιαστικό σκαλοπάτι για νέους οδηγούς που θέλουν να ξεκινήσουν καριέρα στα ράλι.

Το 208 Rally4, που αναπτύχθηκε με όλη την αγωνιστική εμπειρία των μηχανικών της Peugeot Sport και συμμορφώθηκε με τους ολοκαίνουργιους κανονισμούς Rally4 που εκπόνησε η FIA, πρόκειται να ανταγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία για αυτοκίνητα στην κατηγορία κίνησης στους δύο τροχούς.

Σύμφωνα με τη μακροχρόνια φήμη του για τον εντοπισμό ταλαντούχων νέων οδηγών, το πρώτο μισό της σεζόν 2021 του 208 Rally Cup France ήταν απίστευτα ανταγωνιστικό, όπου το παραμικρό λάθος αποδείχθηκε κοστοβόρο. Το νέο σύστημα πόντων που έχει θεσπίσει η Peugeot Sport, όπου τα βραβεία πηγαίνουν στους πέντε πρώτους σε κάθε κατηγορία, διασφαλίζει ότι οι ανταγωνιστές παραμένουν σε ανταγωνισμό για τους τίτλους που απονέμονται στο τέλος της σεζόν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v