Volkswagen T-Cross:  Άφθονοι χώροι, ευελιξία και άνεση 

Το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας προσφέρει αφθονία χώρων και άνεση σε οδηγό και επιβάτες.
Volkswagen T-Cross:  Άφθονοι χώροι, ευελιξία και άνεση

Το Volkswagen T-Cross, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή compact SUV, με πολύπλευρο, πρακτικό, σύγχρονο χαρακτήρα και μοντέρνο design. Συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα των SUV της Volkswagen.

Η τέχνη διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου

Το T-Cross εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα για όλους τους επιβάτες χάρη στην υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων - τυπικό χαρακτηριστικό άλλωστε ενός SUV.

Επιπρόσθετα, η καλή περιφερειακή ορατότητα ενισχύει την αίσθηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης που νοιώθουν οι επιβάτες του.

Ταυτόχρονα οι επιβάτες, χάρη στους εξαιρετικά μεγάλους χώρους αισθάνονται πως βρίσκονται σε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Η αίσθηση αυτή ενισχύεται και άλλο από τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν επιλεγεί.

Προσαρμοστικότητα

Χάρη στην εξαιρετική προσαρμοστικότητά του το εσωτερικό μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να τροποποιηθεί ώστε να καλύπτει τον τρόπο ζωής και τις μεταφορικές ανάγκες των επιβατών. Η προσαρμοστικότητα ξεκινά από το πίσω κάθισμα που μπορεί να μετακινηθεί 14 εκατοστά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, αυξάνοντας, ανάλογα με τις ανάγκες, είτε το χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών είτε το χώρο αποσκευών.

Συνεχίζει με την πλάτη του πίσω καθίσματος που διπλώνει σε αναλογία 60:40 είτε μερικώς είτε πλήρως και ολοκληρώνεται με την πλήρως αναδιπλούμενη πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού κάνοντας εφικτή τη μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο μήκος, όπως π.χ. σανίδα του surf ή πέδιλα του σκι.



Οι μεγάλες επιφάνειες του ταμπλό συσχετίζονται τόσο χρωματικά όσο και σε δομή με το υλικό που καλύπτει τα καθίσματα, τις επιφάνειες του τιμονιού, τη βαμμένη κεντρική κονσόλα, το platinum grey χρώμα των επενδύσεων καθώς και τις εξωτερικές λεπτομέρειες.

Έτσι το εσωτερικό είναι σπορτίφ και νεανικό, ενώ τα πακέτα design για τις εκδόσεις εξοπλισμού Life and Style διαθέτουν 3D σχεδίαση για τις επιφάνειες στο ταμπλό, δίχρωμες επενδύσεις καθισμάτων , επιφάνειες στο τιμόνι και στην κεντρική κονσόλα σε ταιριαστές αποχρώσεις, καθώς και ανάλογους χρωματικά εξωτερικούς καθρέφτες και τροχούς.

Ο κάτοχος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία ελκυστικά χρώματα: Black, Energetic Orange και Bamboo Garden. Ο έμμεσος αισθαντικός φωτισμός αναβαθμίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ τα τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα και το κατά ύψος ρυθμιζόμενο κάθισμα του οδηγού είναι στάνταρ.



Το T-Cross θα είναι διαθέσιμο με ένα ψηφιακό ταμπλό που περιλαμβάνει μιας νέας γενιάς οθόνη αφής 8,0 ιντσών και αν είναι επιθυμητό έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων. Και οι δύο οθόνες είναι τοποθετημένες στον ίδιο οπτικό άξονα, με αποτέλεσμα να είναι ορατές από όλους τους επιβάτες. Τα χειριστήρια είναι γενικά διαισθητικά, ενώ μια ασύρματη θέση φόρτισης εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των smartphones. Ήδη από τον βασικό εξοπλισμό διαθέσιμες 4 θύρες USB.

Ο τιμοκατάλογος του Volkswagen T-Cross, ξεκινά από τα 19.050 ευρώ. Ακόμη και η βασική έκδοση έχει πλούσιο εξοπλισμό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v