Πρώτη στις πωλήσεις η Skoda Octavia

Το πρώτο επτάμηνο του έτους, η Skoda Octavia φιγουράρει στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία της.
Πρώτη στις πωλήσεις η Skoda Octavia
Η Skoda Octavia, έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην επιτυχημένη ανάπτυξη της μάρκας τα τελευταία χρόνια. Εξ αρχής, διακρίθηκε για την εξαιρετική ευρυχωρία, την τεχνολογία αιχμής, το  υψηλό επίπεδο ασφάλειας και την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής, ενώ σε κάθε νέα γενιά που παρουσιαζόταν, το μοντέλο έκανε άλματα στην ποιότητα. Στην τέταρτη γενιά του πλέον, συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες, για παράδειγμα, το plug-in υβριδικό κινητήριο σύστημα της έκδοσης iV.

Έχει αναδειχθεί σε διαχρονικό best-seller και στην ελληνική αγορά, έχοντας δίκαια αποκτήσει φήμη – εκτός άλλων – και για την αξιοπιστία της. Ιδιαίτερα δημοφιλής έχει αποδειχθεί και η τέταρτη γενιά του μοντέλου, που άρχισε την εμπορική του καριέρα στη χώρα μας πέρσι το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το πρώτο επτάμηνο του έτους, η Skoda Octavia φιγουράρει στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία της, μπροστά από τον ιδιαίτερα ισχυρό γερμανικό, ιταλικό και γαλλικό ανταγωνισμό. Οι 321 ταξινομήσεις του μοντέλου – επί συνόλου 1.215 το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουλίου 2021 – αντιπροσωπεύουν ποσοστό 26,42% της κατηγορίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v