Μοιράσου με την Toyota την καλή σου ιδέα

H εταιρεία απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε νέες επιχειρήσεις για να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα 6 μηνών από τον Οκτώβριο του 2021.
Μοιράσου με την Toyota την καλή σου ιδέα

Η Toyota και η ISDI Digital Business School, ανακοίνωσαν μια ανοιχτή πρόσκληση για να συνεργαστούν με νεοσύστατες επιχειρήσεις που καινοτομούν στους τομείς της κινητικότητας και της αειφορίας.


Θα επιλεγούν έως και 5 νεοσύστατες εταιρείες για να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα 6 μηνών από τον Οκτώβριο του 2021.

Οι νεοσύστατες εταιρείες θα λάβουν κεφάλαια για να αναπτύξουν την ιδέα τους με την Toyota και να την προωθήσουν από τον Μάιο του 2022.

Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από κορυφαία στελέχη και εμπειρογνώμονες θα επιλέξει έως και 5 υποψηφίους.



Η Toyota εχει στόχο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες των ευρωπαϊκών νεοσύστατων επιχειρήσεων και να φέρει την καινοτομία σε 4 συγκεκριμένους τομείς:

- Κινητικότητα για όλους

Η Toyota αναζητά καινοτόμες λύσεις βοήθειας για την μικροκινητικότητα που βελτιώνουν τη ζωή των λιγότερο ικανών ατόμων.

- Ουδέτερη κυκλική οικονομία άνθρακα

Η Toyota αναζητά καινοτόμες λύσεις στον τομέα της δέσμευσης και της χρήσης άνθρακα (χημικά, καύσιμα, μέταλλα) καθώς και τεχνικές αποθήκευσης

- Κυκλική οικονομία πλαστικών

Η Toyota αναζητά καινοτόμες λύσεις για την επισκευή, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση πλαστικών υλικών και εξαρτημάτων για κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα.

- Οικοσύστημα Αποτύπωμα Κύκλου Ζωής

Η Toyota αναζητά εργαλεία LCA (Life Cycle Assessment) για να βοηθήσει τους προμηθευτές προϊόντων να παρέχουν ακριβείς και ενημερωμένες λύσεις, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν καλύτερα το αποτύπωμά τους και τις καθημερινές επιλογές προϊόντων τους

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v