ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το όραμα της Suzuki για το περιβάλλον

Η Suzuki Motor Corporation ανακοίνωσε το μακροπρόθεσμο όραμά της για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Το όραμα της Suzuki για το περιβάλλον

Το Suzuki Environmental Vision 2050, παρουσιάζει την ιδανική θέση της εταιρείας το 2050 και θέτει ως ορόσημο για την υλοποίηση του οράματος το έτος 2030.

«Μικρότερα, ελαφρύτερα, ταχύτερα και με λιγότερους πόρους»: αυτές είναι οι λέξεις που η Suzuki αναφέρει σταθερά από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 για να χαρακτηρίσει την κατασκευαστική φιλοσοφία της. Προτεραιότητα αποτελεί η μεγιστοποίηση της αξίας που λαμβάνει ο πελάτης. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν τη διαδικασία όπου τα αυτοκίνητα γίνονται μικρότερα χρησιμοποιώντας λιγότερους πόρους, είναι ελαφρύτερα, κατασκευάζονται ταχύτερα και όσο το δυνατόν πιο καθαρά και φιλικά στο περιβάλλον.

Οι έννοιες «μικρότερα, ελαφρύτερα, ταχύτερα και πιο καθαρά» αφορούν στις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση παγκόσμιων περιβαλλοντικών ζητημάτων, όπως η κλιματική αλλαγή, η έλλειψη νερού και η εξάντληση των φυσικών πόρων. Για παράδειγμα, η εξειδίκευσή μας στα μικρά αυτοκίνητά, με τα μικρά και ελαφριά αμαξώματα, όχι μόνο εκπέμπουν λιγότερο CO2 αλλά και ελαχιστοποιούν τους πόρους που απαιτούνται για την παραγωγή τους, συμβάλλοντας στη διατήρηση των φυσικών πόρων.

Ο Παγκόσμιος Χάρτης Περιβάλλοντος της Suzuki, διαμορφώνει τη φιλοσοφία και τη βασική πολιτική της απέναντι στο περιβάλλον. Σύμφωνα με αυτόν έχει δημιουργήσει το Περιβαλλοντικό Σχέδιο της Suzuki και ολόκληρος ο οργανισμός εργάζεται για την προστασία του περιβάλλοντος, την υποστήριξη της κοινωνία ώστε να αποδείξει έμπρακτα ότι παραμένει επι της ουσίας μια αγαπημένη εταιρεία με αξιοπιστία σε παγκόσμια εμβέλεια.

Το περιβαλλοντικό όραμα 2050 της Suzuki απαντά στην επιτακτική ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, όπως η κλιματική αλλαγή. Με αφορμή την 100ή επέτειο της εταιρείας, έχουμε θέσει το Environmental Vision 2050 ως πυξίδα προς το μέλλον, προκειμένου η Suzuki να γίνει μια βιώσιμη εταιρεία που θα συνεχίσει να συμβάλλει στην κοινωνία για τα επόμενα 100 χρόνια.

Με γνώμονα τις έννοιες «μικρότερη, λιγότερη, ελαφρύτερη, μικρότερη και πιο καθαρή», η Suzuki στοχεύει στην επίτευξη ενός ιδανικού μελλοντικού κόσμου που ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Βελτιώνει τις παραγωγικές διαδικασίες, επισπεύδει τις τεχνολογικές βελτιώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλει στη διατήρηση της ομορφιάς και της αφθονίας του πλανήτη μας.

Με αυτό το όραμα κινείται προς το 2050. Σχεδιάζει και παράγει όλα  τα αυτοκίνητα, εκφράζοντας έμπρακτα το σεβασμό προς το περιβάλλον και την κοινωνία, παραμένοντας πιστοί στις αξίες που πρεσβεύει εδώ και 100 χρόνια:

-        Φρενάρει την κλιματική αλλαγή.

-        Φροντίζει για την ατμόσφαιρα.

-        Προστατεύει τους υδάτινους πόρους.

-        Εξοικονομεί πόρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο σκοπός δεν είναι να βλέπουμε αυτό που είναι θολό σε κάποια απόσταση, αλλά να κάνουμε αυτό που είναι χειροπιαστό μπροστά μας."

Τόμας Καρλάιλ, Άγγλος συγγραφέας

  • 1868 - Ο παλαίμαχος αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης, αρχηγός εθελοντικού σώματος Μανιατών 1.000 ανδρών, συνοδευόμενος και από το γιό του Λεωνίδα, από το Γύθειο, αποβιβάζεται στον όρμο κοντά στα χωράφια Μυλοποτάμου Κρήτης, για να ενισχύσει τον αγώνα στο νησί.
    1971 - Το σοβιετικό διαστημόπλοιο Mars 2 προσεδαφίζεται στον πλανήτη Άρη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v