ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Nέα Mercedes EQS: Πάθος για ηλεκτροκίνηση

Το νέο premium μοντέλο επιτρέπει στους πελάτες της πολυτελούς κατηγορίας να επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής.

Nέα Mercedes EQS: Πάθος για ηλεκτροκίνηση

Η Mercedes EQS, αλλάζει τα δεδομένα στη κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προστίθεται στη γκάμα της ναυαρχίδας S-Class.

Αναμένεται στην Ευρώπη τον Αύγουστο. Η EQS θα επιτρέπει στους πελάτες της πολυτελούς κατηγορίας να επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής. Με εμβέλεια έως και 770 χλμ. (σύμφωνα με το WLTP), και απόδοση έως 385 kW πληροί τις απαιτήσεις για ένα ταξίδι με την εξαιρετική άνεση που προσφέρουν τα premium γερμανικά μοντέλα.

Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην αεροδυναμική για αυτοκίνητα παραγωγής με τιμή cd 0,202 συμβάλλει σημαντικά στην αυξημένη αυτονομία και στη μείωση των αεροδυναμικών θορύβων.

Η νέα γενιά ηλεκτρικών οχημάτων στην πολυτελή κατηγορία βασίζεται σε μια ειδικά σχεδιασμένη αρχιτεκτονική, η οποία είναι επεκτάσιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σειρές μοντέλων. Το μεταξόνιο καθώς και όλα τα άλλα εξαρτήματα του συστήματος, ειδικά οι μπαταρίες, είναι μεταβλητά χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό. Η φιλοσοφία του οχήματος βελτιστοποιείται έτσι ώστε να καλύπτει κάθε απαίτηση της οικογένειας μοντέλων με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και μπαταρία.

Όλες οι εκδόσεις EQS διαθέτουν ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης της κίνησης (eATS) στον πίσω άξονα, ενώ οι εκδόσεις με 4MATIC έχουν επίσης ένα eATS στον μπροστινό άξονα.

Η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 210 χλμ./ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2