Γιατί είναι τόσο άνετο το νέο Citroen C4 C-Cross;

Η Citroen, δίνει μαθήματα άνεσης και ευεξίας κατά την διάρκεια της οδήγησης των γαλλικών μοντέλων που παράγει εδώ και πολλές δεκαετίες.
Γιατί είναι τόσο άνετο το νέο Citroen C4 C-Cross;

Η γαλλική μάρκα, έχει εφεύρει τα πιο καινοτομικά συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης στον χώρο του αυτοκινήτου. Η τελευταία της επιτυχία είναι η εφαρμογή του συνδυασμού όλων των αρετών της μάρκας στους τομείς της άνεσης και της ευεξίας στο πιο καινούργιο μοντέλο της, το νέο Citroen C4 C-Cross  

Στα πούπουλα

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ë-C4 C-Cross και το νέο C4 C-Cross αποτελούν μια νέα εξέλιξη του βραβευμένου προγράμματος Citroen Advanced Comfort, που προσφέρει άνεση για όλους τους επιβάτες. Η ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα Advanced Comfort καθίσματα προσφέρουν πρωτόγνωρα επίπεδα άνεσης στην οδήγηση.

Η άνεση των επιβατών ενισχύεται από τον μοντέρνο και εργονομικό εσωτερικό χώρο, με κύρια χαρακτηριστικά την ευρυχωρία, τον μεγαλύτερο στην κατηγορία χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, των έξυπνων αποθηκευτικών χώρων και το Smart Pad Support Citroen.



Ημιαυτόνομο συστήμα οδήγησης

Η ξεκούραστη οδήγηση και η ευχάριστη παραμονή των επιβατών στην καμπίνα, ενισχύεται από την χαλαρωτική και φωτεινή ατμόσφαιρα με ζεστά υλικά και την ηλεκτρική γυάλινη ηλιοροφή. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 20 τεχνολογίες που διευκολύνουν το έργο του, συμπεριλαμβανομένης του Highway Driver Assist, ενός ημι-αυτόνομου συστήματος οδήγησης επιπέδου 2 και των 6 τεχνολογιών σύνδεσης. Αυτές οι ιδιότητες ενισχύονται ακόμη περισσότερο στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ë-C4 C-Cross με τα πλεονεκτήματα του ë-Comfort: αθόρυβη λειτουργία, απουσία κραδασμών, ευκολία και ευχαρίστηση στη χρήση.

Η γκάμα το νέου C4 C-Cross, ξεκινά από τα 17.950 ευρώ. Το αμιγώς ηλεκτρικό Ë-C4 C-Cross, έχει αρχική τιμή 33.800 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v