Land Rover Defender Works V8 Trophy: Έτοιμο για περιπέτεια

Η Land Rover Classic θα κατασκευάσει 25 οχήματα Defender Works V8 Trophy για μια δοκιμασία υψηλή δυσκολίας στο κάστρο Eastnor το 2021.
Land Rover Defender Works V8 Trophy: Έτοιμο για περιπέτεια

Η Land Rover Classic κατασκευάζει 25 οχήματα Defender Works V8 Trophy, έτοιμα για περιπέτεια, το 2021, αποτίνοντας φόρο τιμής στη διαρκή κληρονομιά της 4x4.

Η αγορά του Works V8 Trophy περιλαμβάνει συμμετοχή σε έναν αποκλειστικό διαγωνισμό Land Rover Trophy στο Κάστρο Eastnor, το πνευματικό σπίτι των δοκιμών και ανάπτυξης του Land Rover.

Κάθε Works V8 Trophy έχει επανασχεδιαστεί από το Land Rover Classic διαθέτει κινητήρα V8 5 λίτρων, αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων ZF, αναβαθμισμένα φρένα και κιτ χειρισμού. Επιλογή διαθέσιμων σχεδίων αμαξώματος 90 και 110 Station Wagon, φινιρισμένα σε μοναδικά χρώματα Eastnor Yellow με λεπτομέρειες Narvik Black και ατσάλινους τροχούς βαρέως τύπου χρώματος αμαξώματος.

Ο πρόσθετος εξοπλισμός παντός εδάφους περιλαμβάνει μπροστινό βαρούλκο, κλουβί αποστολής πολλαπλών σημείων, ράφι οροφής, προστασία κάτω από το αμάξωμα, A-bar, αυξημένη εισαγωγή αέρα, προβολείς και ελαστικά εδάφους.



Μαύρη δερμάτινη επένδυση Windsor

Το εσωτερικό διαθέτει πλήρη μαύρη δερμάτινη επένδυση Windsor, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών καθισμάτων Recaro με λεπτομέρειες σε κίτρινες ραφές, καθώς και ρολόι Land Rover Trophy από την Elliot Brown.

Η οδηγός αγώνων, οδηγός ακροβατικών και η πρεσβευτής του Land Rover, Τζέσικα Χόκινς, πρωταγωνιστούν μαζί με τους μύθους της περιπέτειας του Land Rover, συμπεριλαμβανομένου του νικητή του Camel Trophy του 1989, του Bob Ives στο

Το Land Rover Classic συνεχίζει την κληρονομιά του αρχικού Defender με μια περιορισμένη σειρά παραγωγής οχημάτων Defender Works V8 Trophy για περιπέτεια στο διαγωνισμό στο Eastnor Castle το 2021.

405 ίπποι!

Με βάση την προδιαμορφωμένη προδιαγραφή Defender Works V8 2012-2016 που αναπτύχθηκε από την Land Rover Classic, που περιλαμβάνει V8 κινητήρα 5.000 κ.εκ. 405 ίππων, αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων ZF και ολοκληρωμένα αναβαθμισμένα πακέτα ανάρτησης, διεύθυνσης και φρεναρίσματος, τα χαρακτηριστικά του οχήματος Trophy ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων αναβαθμίσεων ειδικά προσαρμοσμένων για χρήση εκτός δρόμου.

Μόνο είκοσι πέντε αυτοκίνητα της σειράς Defender Works V8 Trophy, με αμάξωμα 90 και 110, θα κατασκευαστούν σε ένα μοναδικό χρώμα βαφής Eastnor Yellow με αντίστοιχους χάλυβδινους τροχούς 16 ιντσών. Χαρακτηριστικά βαφής Narvik Black στις περιοχες των τροχών, στο καπό και στην πίσω πόρτα. Τα ειδικά κατασκευασμένα οχήματα διαθέτουν  επίσης προβολείς LED, μια μάσκα Heritage, μοναδικά σήματα Land Rover Trophy και γραφικά συμμετοχής σε εκδηλώσεις εξατομικευμένα σε κάθε πελάτη.



Πρόσθετο σετ παντός εδάφους

Το Defender Works V8 Trophy έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει τις πιο απαιτητικές προκλήσεις αντοχής. Το πρόσθετο σετ παντός εδάφους περιλαμβάνει ένα μπροστινό βαρούλκο, ένα κλουβί αποστολής πολλαπλών σημείων, ράφι οροφής, προστασία κάτω από το αμάξωμα, A-bar, αυξημένη εισαγωγή αέρα, προβολείς LED και ελαστικά εδάφους.

Στο εσωτερικό, το άμεσα αναγνωρίσιμο 4x4, φέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα της πλήρους δερμάτινης ταπετσαρίας Windsor με σπορ καθίσματα Recaro, κίτρινες ραφές και ένα ειδικό ρολόι Land Rover Trophy από τον Elliot Brown. Το κλασικό σύστημα Infotainment της Land Rover Classic διαθέτει ενσωματωμένη πλοήγηση και συνδεσιμότητα κινητών συσκευών.

Αργότερα φέτος, οι πελάτες του Defender Works V8 Trophy θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μια αποκλειστική τριήμερη περιπέτεια στο κάστρο Eastnor στο Herefordshire - το πνευματικό σπίτι της εκπαίδευσης, δοκιμών και ανάπτυξης όλων των περιοχών του Land Rover. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι πελάτες οδηγούν το αυτοκίνητό τους.



Τα 25 Defender Works V8 Trophy είναι διαθέσιμα για παραγγελία απευθείας από την Land Rover Classic, με τιμές που ξεκινούν από 222.300 ευρώ για το 90, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v