ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σημαντική διάκριση για την Autohellas στα Impact BITE Awards 2020

Η εταιρεία έλαβε την SILVER διάκριση στην κατηγορία «Τουρισμός» για το ψηφιακό οικοσύστημα του hertz.gr.

Σημαντική διάκριση για την Autohellas στα Impact BITE Awards 2020

Ένα SILVER βραβείο απέσπασε η Autohellas-Hertz στα φετινά Impact BITE Awards 2020 τα οποία αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αξία των έργων πληροφορικής και την τεχνολογία. Συγκεκριμένα, η Autohellas-Hertz έλαβε την SILVER διάκριση στην κατηγορία «Τουρισμός» για το ψηφιακό οικοσύστημα του hertz.gr.

Σε συνεργασία με την Autohellas-Hertz, η Linakis.digital, δημιούργησε το concept, ανέλαβε τον συνολικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας και την βελτιστοποίηση της διαδικασίας κράτησης με στόχο να προσφέρει μία νέα, άμεση και εύχρηστη λύση στον επισκέπτη, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες που εστιάζουν στην καινοτομία και στην ενίσχυση της συνολικής ψηφιακής εμπειρίας. Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση του πρωτοποριακού σχεδιασμού και της υψηλής χρηστικότητας του νέου website της Autohellas-Hertz με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σε μια εποχή που απαιτεί γρήγορη προσαρμογή αναδεικνύοντας το ρόλο του ψηφιακού οικοσυστήματος στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ο κ. Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Autohellas-Hertz δήλωσε σχετικά: «Στην Autohellas-Hertz επενδύουμε διαχρονικά στην καινοτομία θέτοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο. Από τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας έως τις προσφορές και τις συνέργειες που αναπτύσσουμε, δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη προϊοντικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών και των συνεργατών μας, τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά. Μαζί με την Linakis.digital, στρατηγικό συνεργάτη της εταιρείας μας εδώ και χρόνια, δημιουργήσαμε ένα ψηφιακό οικοσύστημα που φέρνει τον χρήστη ακόμα πιο κοντά μας, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση, πλήθος επιλογών και ευκολία».

Με πλούσιο περιεχόμενο και ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης - διαθέσιμο σε 6 γλώσσες & προσβάσιμο από όλο το φάσμα των ψηφιακών συσκευών (Mobiles/Tablets)  - το website της Autohellas-Hertz, παρέχει άμεση πληροφορία σχετικά με τον στόλο και τις υπηρεσίες της εταιρείας -με διευρυμένες επιλογές υπηρεσιών, ενημέρωση για νέες προσφορές σε πραγματικό χρόνο και πρόσβαση σε υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης με τα προγράμματα LeaSaver© & LeaseFlex©.

Η σημαντική διάκριση της νέας ιστοσελίδας της Autohellas-Hertz στα Impact BITE Awards 2020, έρχεται να επιβεβαιώσει «διπλά» την αρχιτεκτονική και δυνατότητες του hertz.gr το οποίο στις αρχές του χρόνου είχε λάβει ασημένιο βραβείο στα e-Evolution Awards ως κορυφαίο στην κατηγορία “Best in Travel & Tourism”.

Τα Impact BITE Awards 2020 διοργανώθηκαν για ένατη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2