Ασφάλεια για το παιδιά μας από την πρώτη ημέρα

Πιστή στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, η Citroen ενστερνίζεται τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών και προσφέρει ειδικά προγράμματα αγοράς, με σημαντικό όφελος.
Ασφάλεια για το παιδιά μας από την πρώτη ημέρα

Η πανδημία δεν αστειεύεται. Ακόμη και αυτοί που λανθασμένα πιστεύουν ότι πρόκειται για μια συνωμοσιολογία, ας αφήσουν ένα παράθυρο ανοιχτό γιατί ο θανατηφόρος ιός δεν κάνει διακρίσεις. Χτυπάει αλύπητα, νέους, αθλητές, μεσήλικες και ηλικιωμένους.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα που παγώνει την οικονομία, αλλάζει την ζωή μας και μας προβληματίζει ακόμη και για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών μας.

Τα σχολεία ανοίγουν με πολλά μέτρα προφύλαξής στις 14 Σεπτέμβριου και η ασφαλής μετακίνηση των παιδιών μας είναι ένας ακόμη πονοκέφαλος.

Αν έχετε την δυνατότητα καλό θα ήταν εσείς να πηγαίνετε και να φέρνετε πίσω το παιδί σας στο σχολείο, με το αυτοκίνητο σας. Έτσι θα μειωθούν οι πιθανότητες να μολυνθεί από τα λεωφορεία, το Μετρό και τα σχολικά λεωφορεία.



Στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ανθεί το κίνημα των ανθρώπων που δεν πιστεύουν ότι ζούμε στην εποχή της φονικής πανδημίας, δημιουργούνται κάθε μέρα τεράστιες ουρές ιδιωτικών αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς τα σχολεία μεταφέροντας παιδιά.

Στη περίπτωση που αναζητάτε αυτή την περίοδο ένα καινούργιο αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών που να αξίζει την επένδυση σας, ενημερωθείτε και για τις προσφορές της Citroen. Η γαλλική φίρμα έχει μεγάλη ευαισθησία στην ασφάλεια και με κάθε τρόπο ενισχύει το πλέγμα προστασίας των ενηλίκων επιβατών, παιδιών, και πεζών.

Μάλιστα η ελληνική αντιπροσωπεία Citroen Ελλάς, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, στη προσπάθεια της να συμβάλει στην αύξηση των καινούργιων και ασφαλών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και να προάγει την θέση της στην ελληνική αγορά, έχει καθιερώσει το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου “SCHOOL n’ COOL by Citroen“

Η Citroen για ακόμη μία σχολική χρονιά πρωτοπορεί παρουσιάζοντας την εταιρική καμπάνια “CITROËN SCHOOL n’ COOL” με κύριο μήνυμα “Και φέτος με Citroen School ‘n Cool, ξεκινάει η πιο “άνετη” σχολική χρονιά!”. Πιστή στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, η Citroen ενστερνίζεται τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών και προσφέρει ειδικά προγράμματα αγοράς, με σημαντικό όφελος.

Με το πρόγραμμα “SCHOOL n’ COOL by Citroen“ η μάρκα προσφέρει αποκλειστικά κατά την περίοδο επιστροφής των μαθητών στα θρανία, όλα της τα μοντέλα σε ειδικές προνομιακές τιμές, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και συνολικό όφελος πολλαπλάσιο του ετήσιου μέσου κόστους αγοράς σχολικών ειδών.

Εναλλακτικά, δίνει τη δυνατότητα ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων αγοράς για την απόκτηση νέου οικογενειακού αυτοκινήτου, είτε με 0% προκαταβολή, είτε με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων.

Το προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα www.citroen.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v