Πέντε επιλογές για την BMW X3

Το νέο μοντέλο της BMW διατίθεται με μια σειρά επιλογών σε κινητήρες και τεχνολογίες.
Πέντε επιλογές για την BMW X3

Η BMW X3 είναι το πρώτο μοντέλο που διατίθεται με ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel συμπεριλαμβανομένης ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48-volt, με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και αμιγώς ηλεκτρικό.

Η πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive γιορτάζει την πρεμιέρα της στη νέα iX3. Η ποιότητα των εξαρτημάτων της – ηλεκτροκινητήρας, μπαταρία υψηλής τάσης, τεχνολογία φόρτισης και ηλεκτρονικά ισχύος – είναι προϊόν της εμπειρίας που έχει αποκτήσει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης από το 2011. Το BMW Group βασίζεται στην εσωτερική εξέλιξη όλων των εξαρτημάτων της τεχνολογίας eDrive. Ενδεικτικό παράδειγμα της προόδου που έχει επιτευχθεί είναι η μπαταρία υψηλής τάσης του i3, η αποθηκευτική ικανότητα της οποίας έχει διπλασιαστεί από τότε που λανσαρίστηκε το μοντέλο, χωρίς αλλαγές στο χώρο εγκατάστασης.



Με την 5η γενιά της τεχνολογίας eDrive που χρησιμοποιείται στην  iX3, η απόδοση και η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα, το ενεργειακό περιεχόμενο της μπαταρίας, η ικανότητα φόρτισης και ο ευφυής έλεγχος του συστήματος φτάνει σε νέα επίπεδα.

Ο νέος ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 286 ίππους και κινεί τους πίσω τροχούς. Το πρώτο, αμιγώς ηλεκτρικό Sports Activity Vehicle συνδυάζει σπορ στυλ και υψηλή αυτονομία έως 520 km – όχι λόγω μεγάλου μεγέθους μπαταριών, αλλά με μία ευφυή συνολική φιλοσοφία απόδοσης και δυναμικής συμπεριφοράς.

Από το 2021, η 5η γενιά της τεχνολογίας eDrive θα χρησιμοποιείται επίσης στα μοντέλα i4 και iNEXT.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v