Βρούμ, βρούμ, στρίβω…

Δείτε ένα άκρως διασκεδαστικό βίντεο με την ομάδα κατασκευής του Puma ST να... παλιμπαιδίζει.
Βρούμ, βρούμ, στρίβω…

Από μικρά παιδιά, η χαρά μας ήταν να ονειρευόμαστε ότι οδηγούμε ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Να ακούμε τον ήχο της μηχανής που πασχίζει να αποδώσει την υψηλότερη ισχύ της, να παίρνουν φωτιά τα λάστιχα και να στρίβουμε με χίλια.

Τα αγαπημένα παιχνιδάκια μας, ήταν τα αυτοκινητάκια κάθε τύπου. Το όνειρο για οδήγηση ενός ακριβού αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, παραμένει ακόμη στη λίστα των επιθυμιών μας και ελπίζουμε κάποτε να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι του μοντέλου που θα μας πάρει την καρδιά.

Οι σχεδιαστές, οι μηχανικοί και οι ειδικευμένοι επιστήμονες που απαρτίζουν την ομάδα εξέλιξης κάθε μοντέλου έχουν ανάλογα όνειρα και στόχους.

Η Ford, είναι μια ειδική περίπτωση στον χώρο του αυτοκινήτου γιατί κυρίαρχο στοιχείο στο DNA της είναι η οδηγοκεντρική προσέγγιση και η παροχή μηνυμάτων στον οδηγό που θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη του. Οι ομάδες εξέλιξης της δημοφιλούς μάρκας που στήνει τα αυτοκίνητα της στο δρόμο με διαφορετικό τρόπο, ικανοποιώντας και τις παιδικές μας ανησυχίες για γρήγορη οδήγηση, έχουν πάθος για την αυτοκίνηση και αναζητούν τις συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Γυρισμένο από τη Ford Performance, το διασκεδαστικό βίντεο "VroomInYourRoom" δείχνει μέλη της ομάδας εξέλιξης του πολύ-αναμενόμενου Ford Puma ST να προσποιούνται πως οδηγούν το αυτοκίνητο, κάνοντας παράλληλα θορύβους που μοιάζουν με τον κινητήρα και τα λάστιχα.



Πάθος που φτάνει στα όρια της ψυχασθένειας, ή απλά ένας χιουμοριστικός τρόπος για να μας πουν πως στις 24 Σεπτεμβρίου το δημοφιλές Puma φορά το κουστούμι που του έραψε η Ford Performance!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v