ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με την δύναμη του φυσικού αερίου

Αυτή την περίοδο, το φυσικό αέριο είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για όσους οδηγούς «γράφουν» πολλά χιλιόμετρα.

Με την δύναμη του φυσικού αερίου

Μέχρι να λανσαριστούν τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα νέας γενιάς τα οποία θα είναι απαλλαγμένα από τα δυο βασικά τους μειονεκτήματα, την ιδιαίτερα υψηλή τιμή πώλησης και την περιορισμένη αυτονομία, το πιο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο είναι το άφθονο φυσικό αέριο.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αξιοποιούν τις δυνατότητες που δίνει το φυσικό αέριο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πετρέλαιο και εξασφαλίζει πρωτόγνωρα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Aναπτύσσουν συνεχώς την γκάμα των μοντέλων τους, που κινούνται με φυσικό αέριο, ενώ παράλληλα εξελίσσουν και τη νέα γενιά των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων που σύντομα θα κυκλοφορήσουν και στους ελληνικούς δρόμους.

Αυτή την περίοδο, το φυσικό αέριο είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για τον χρήστη που κάνει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο και αναζητά ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει λογικό κόστος απόκτησης και είναι απαλλαγμένο από μεγάλο αριθμό  τεχνικών βλαβών, που συχνά εμφανίζονται σε κινητήρες οι οποίοι καταναλώνουν εναλλακτικά καύσιμα.

Παράλληλα, τα αυτοκίνητα διπλού καυσίμου (φυσικό αέριο και βενζίνη) είναι μια από τις πρώτες επιλογές και για όσους σκέπτονται να διατηρήσουν στη κυκλοφορία το παλαιό τους αυτοκίνητο και να το μετατρέψουν σε υγραεριοκίνητο, προσθέτοντας ένα κιτ. Αυτή η επιλογή συχνά εγκυμονεί κινδύνους και δεν εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα. Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις μεγάλων βλαβών στον κινητήρα γιατί δεν έχουν την κατάλληλη υποδομή για να καταναλώνουν υγραέριο.

Για τους θιασώτες του επίσης φθηνότερου από την βενζίνη, υγραερίου, υπάρχει πληθώρα νέων μοντέλων με εργοστασιακό κιτ το οποίο εξασφαλίζει οικονομία στο καύσιμο και αξιοπιστία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι αποτυχίες είναι οι πινακίδες κατεύθυνσης στον δρόμο για το επιθυμητό αποτέλεσμα."

C.S. Lewis, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας

 • 1483 - O Ριχάρδος Γ' γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
  1609 - Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
  1630 - Ο Σουηδός βασιλιάς Γουστάβος Αδόλφος ξεκινά απόβαση σουηδικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του Τριακονταετούς Πολέμου στη Γερμανία.
  1827 - Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
  1913 -Ο Ελληνικός Στρατός (VII Μεραρχία) απελευθερώνει το Άνω Νευροκόπι.
  1921 -Ο Ελληνικός Στρατός (Γ' ΣΣ), μετά από σκληρή και αποφασιστική μάχη καταλαμβάνει το Δορύλαιο (Εσκή Σεχήρ) της Μικράς Ασίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2