ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Βραβεία με το καλημέρα…

Η Peugeot κατέκτησε τρία βραβεία από το βρετανικό περιοδικό Company Car and Van.

Βραβεία με το καλημέρα…

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η Peugeot το 2020 και στον τομέα των βραβείων. Η γαλλική μάρκα κατέκτησε τρία βραβεία από το βρετανικό περιοδικό Company Car and Van, που θεωρείται ειδικευμένο για τους εταιρικούς στόλους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SME).

Το ολοκαίνουργιο και αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot e-208 κατέκτησε το βραβείο στη κατηγορία των μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ανακηρύχθηκε ΄΄Small EV of the Year 2020΄΄. Ο εκδότης του περιοδικού Andrew Walker, αναφέρει: «Το e-208 είναι το πιο ελκυστικό, συναρπαστικό, στιλάτο και απολαυστικό αυτοκίνητο σε ολόκληρη την κατηγορία, ενώ ήδη φαίνεται ότι καταγράφει και σημαντική δυναμική στις εταιρικές πωλήσεις.»

Το εντυπωσιακό Peugeot 508 απέσπασε την πρώτη θέση στη μεσαία κατηγορία κατακτώντας τον τίτλο «Medium Car of the Year 2020».

Ο εκδότης του περιοδικού Company Car and Van, χαρακτήρισε το Peugeot 508΄,ως τη συνολικά καλύτερη πρόταση στην κατηγορία. «Σήμερα πολλά αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους αλλά το 508 αντιστέκεται σε αυτή την τάση και προσφέρει πρωτόγνωρη μοντέρνα εμφάνιση και οικονομία ενώ παράλληλα ο οδηγός του απολαμβάνει και την πρακτικότητα του.»

Δεν ήταν όμως μόνο τα τελευταία μοντέλα της γαλλικής μάρκας που τιμήθηκαν στα βραβεία 2020 Company Car and Van. To 2019, η αποκάλυψη του Peugeot Partner van, έφερε πολλαπλές βραβεύσεις για το μοντέλο που επιλέγουν ιδιώτες αλλά και εταιρικοί αγοραστές. Τιμήθηκε με το βραβείο ΄΄Small Van of the Year΄΄.

«To Partner van βρίσκεται τώρα στην κορυφή της κατηγορίας του. Το PSA Group πραγματικά έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας με τα επαγγελματικά οχήματά του και το τελευταίο Partner van καθιστά την Peugeot ακόμα πιο ελκυστική», είπε ο εκδότης του περιοδικού, Andrew Walker.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία το Peugeot  Partner Van κατακτά τον τίτλο του «Small Van of the Year».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν ξέρει τη δύναμή του αυτός που δεν έχει γνωρίσει δυσκολίες."

Ben Johnson, 1572-1637, Άγγλος ουμανιστής & ποιητής

  • 1773 – Ο Τζέιμς Κουκ, με τα πλοία Resolution και Adventure, γίνεται ο πρώτος καπετάνιος που διασχίζει τον Ανταρκτικό Κύκλο.
    1819 – Ο Σιμόν Μπολιβάρ εξαγγέλλει την ίδρυση της Μεγάλης Κολομβίας.
    1929 – O Ποπάι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο.
    1946 – Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποιεί την πρώτη του συνεδρίαση.
    1991 – Αρχίζει ο Πόλεμος του Κόλπου, με αεροπορικές επιδρομές συμμαχικών και αμερικανικών αεροπλάνων κατά του Ιράκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY