Η Audi γύρισε την πλάτη στην Έκθεση της Νέας Υόρκης

Η Audi δε θα συμμετέχει στην φετινή Έκθεση της Νέας Υόρκης και αποκάλυψε τον λόγο.
Η Audi γύρισε την πλάτη στην Έκθεση της Νέας Υόρκης
Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα δέχθηκε η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο. Η Audi, επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετέχει στη φετινή έκθεση.

Η Audi, δήλωσε ότι «είναι σημαντικό να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την εμπειρία της Audi οι υποψήφιοι αγοραστές και οι οδηγοί καθώς και να εισαγάγουμε νέα προϊόντα και τις καινοτομίες  στα μέσα ενημέρωσης και στους καταναλωτές».

Η πολυτελής γερμανική μάρκα, θα συνεχίσει να αξιολογεί τις εκθέσεις αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση χωριστά, για να διαπιστώσει εάν είναι η καλύτερη πλατφόρμα για τις αμερικανικές και παγκόσμιες πρεμιέρες των επερχόμενων μοντέλων της.

Η έκθεση της Νέας Υόρκης, παραδοσιακά προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες ετησίως στο Συνεδριακό Κέντρο Javits και - μαζί με την έκθεση του Λος Άντζελες – θεωρείται ως μία από τις πιο αναγνωρισμένες εκθέσεις για να παρουσιάσουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες νέα μοντέλα, καινοτόμες υπηρεσίες και καινούργιες τεχνολογίες. Ωστόσο, όπως και σε άλλες εκθέσεις αυτοκινήτων, τα υψηλά πάγια έξοδα και ο σκληρός ανταγωνισμός στον τομέα του μάρκετινγκ, αναγκάζει πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες να επανεξετάσουν την αξία των εκθέσεων.

Η Audi, βρίσκεται στη μέση ενός ακριβού μετασχηματισμού, καθώς μετακινείται γρήγορα από τους κινητήρες ντίζελ σε ηλεκτρικά μοντέλα μπαταρίας, όπως το crossover e-tron. Όπως και στις υπόλοιπες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, τα τελευταία χρόνια ασκήθηκαν οικονομικές πιέσεις από σκάνδαλα εκπομπών στην Ευρώπη που κατέστρεψαν τις πωλήσεις οχημάτων ντίζελ καθως και της επιβολής του νέου αυστηρότερου προτύπου δοκιμών WLTP.

Πέρσι, η Audi χρησιμοποίησε την Έκθεση της Νέας Υόρκης, για να σηματοδοτήσει το 50ό έτος παρουσίας της, στις Ηνωμένες Πολιτείες, με μια εκδήλωση στο Classic Car Club Μανχάταν.

Ένας εκπρόσωπος της Porsche Cars North America επιβεβαίωσε ότι η Porsche θα συνεχίσει να συμμετέ

Ωστόσο, η Porsche, που επίσης ανήκει στον Όμιλο VW,  επιβεβαίωσε ότι θα συμμετέχει στην έκθεση της Νέας Υόρκης το 2020.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v