Δώρα γάμου: 10 προτάσεις για κάθε budget

Πρόσκληση σε γάμο; Και… τι θα τους πάρετε; Επιλέξτε ανάμεσα από δέκα προτάσεις αυτήν που θα τους ενθουσιάσει χωρίς απαραίτητα να βγείτε εκτός budget.
Δώρα γάμου: 10 προτάσεις για κάθε budget
της Έλενας Μπούλια

Οι γάμοι αυτές τις μέρες δείχνουν να έχουν πάρει διαστάσεις... επιδημίας και τόσο η τσέπη όσο και η φαντασία σας σχετικά με το τι δώρο να επιλέξετε δείχνουν να στερεύουν. Μην αγχώνεστε: Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με έξυπνα, χρήσιμα και κομψά δώρα γάμου για κάθε γούστο και budget. Πολλά μάλιστα μπορείτε να τα αγοράσετε χωρίς καν να ξεμυτίσετε από το γραφείο σας…

≈ 50 ευρώ

Bizart – Microbox
Η τέχνη δεν είναι απαραίτητα ακριβή. Στη σειρά Microbox των Bizart θα βρείτε μικρούς πίνακες σε ελαιοτυπίες με όμορφα σχέδια που θα ταιριάξουν σε κάθε σπίτι –όπως το Love Birds, της φωτογραφίας.
Ανάλογα με την διάσταση που θα επιλέξετε (35x35 cm ή 50x50 cm) θα σας κοστίσει 39 και 69 ευρώ αντίστοιχα.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Bizart εδώ.

Επιτραπέζιο Bandu από την Κάισσα
Το να μάθει κανείς να κρατά ισορροπίες στον γάμο είναι δύσκολη υπόθεση. Βοηθήστε τους να εξασκηθούν με το Bandu, ένα παιχνίδι δεξιοτήτων που θα τους διασκεδάσει στον ελεύθερο χρόνο τους. Απευθύνεται σε 2 έως 6 παίκτες και ο κάθε γύρος έχει διάρκεια μισής ώρας.
Θα το βρείτε στα καταστήματα της Κάισσας, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 49,99 ευρώ.

Ψηφιακή κορνίζα Aiptek Rafaello
Κορνίζα 7 ιντσών με εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε πλαίσιο που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο. Υποστηρίζει υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες έως 12 mega pixel, έχει ημερολόγιο και ρολόι.
Τιμή: 47 ευρώ.
Αγοράστε την online από το AVoutlet.gr.

50 – 100 ευρώ

Διακοσμητικά Tom’s Drags
Όσοι έχουν βρεθεί στα καταστήματα Παρουσίαση σίγουρα γνωρίζουν την σειρά διακοσμητικών και μικροεπίπλων Tom’s Drags, η οποία τραβά τα βλέμματα χάρη στα περίτεχνα σχέδια και τα εντυπωσιακά χρώματα. Και όσοι έχουν αποκτήσει ένα από τα είδη της σειράς, σίγουρα θέλουν να αποκτήσουν μερικά ακόμα. Η καρδιά της φωτογραφίας είναι ένα μόνο από τα καταπληκτικά σχέδια, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο site της εταιρίας.
Τιμή: Οι τιμές των διακοσμητικών, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, κυμαίνονται από 60 έως 100 ευρώ.

Zara Home – Λευκά είδη για το κρεβάτι
Υπέροχα σεντόνια, μαξιλαροθήκες, ριχτάρια και μαξιλαράκια θα βρείτε στα καταστήματα Zara Home, όπως το σετ της φωτογραφίας, από το οποίο μπορείτε να αγοράσετε και μεμονωμένα είδη.
Ενδεικτικά ένα σετ σεντόνια - μαξιλαροθήκες θα σας κοστίσει περί τα 100 ευρώ, ενώ περί τα 90 ευρώ θα κοστίσει μία λεπτή μάλλινη κουβέρτα.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Zara Home εδώ.

Πετσέτες Epavlis
Πετσέτες υψηλής ποιότητας με μοναδικές υφές που θα στολίσουν με τα χρώματά τους το μπάνιο του ζευγαριού θα βρείτε στα καταστήματα Epavlis. Εκεί θα βρείτε πληθώρα σχεδίων σε τιμές που ξεκινούν από 50 ευρώ για ένα σετ τριών τεμαχίων.
Το σετ της φωτογραφίας, αποτελούμενο από πετσέτα χειρός, προσώπου και σώματος κοστίζει 87 ευρώ.
Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Epavlis εδώ.

≈ 150 ευρώ

Καθημερινό σερβίτσιο Ionia
Χρήσιμο και πρακτικό, αλλά και με νότες κομψότητας και πολυτέλειας, ένα καθημερινό σερβίτσιο είναι χρήσιμο σε κάθε νέο ζευγάρι. Όμορφες οι φετινές συλλογές των καταστημάτων Ionia, με ζωηρά χρώματα και λουλουδάτα σχέδια, ενώ από διαφορετικές συλλογές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα Mix & Match και να ταιριάξετε διαφορετικά σχέδια και χρώματα.
Τέλος, στα Ionia μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας σερβίτσιο –π.χ. να ζητήσετε τα αρχικά του ζευγαριού στο σερβίτσιο που θα επιλέξετε ή να ζητήσετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο και χρώμα.
Το ενδεικτικό κόστος ενός σετ φαγητού 20 τεμαχίων είναι 180 ευρώ.
Δείτε εδώ τις διευθύνσεις καταστημάτων Ionia.

Delonghi Citiz & Milk
Εύχρηστη και με κομψό design. Κάθε νιόπαντρο ζευγάρι θα εκτιμήσει την μηχανή espresso της Delonghi, με υποδοχέα για κάψουλες, αποσπώμενο δοχείο νερού, σύστημα Aeroccino για αφρόγαλα και πτυσσόμενο δίσκο για την τοποθέτηση ψηλού ποτηριού. Σημειώστε ότι δέχεται μόνο κάψουλες Nespresso.
Τιμή: 199 ευρώ.
Αγοράστε το online από το alook4it.gr.

≥ 300 ευρώ

Kitchenaid πολυμίξερ Artisan
Ιδανικό για τα ζευγάρια που λατρεύουν την μαγειρική, το πολυμίξερ Artisan μπορεί να ψιλοκόψει λαχανικά, να ζυμώσει ή να τρίψει οτιδήποτε για προετοιμασία είτε αλμυρών είτε γλυκών.
Τιμή: 310 ευρώ –αγοράστε το online από το Pixmania.gr.

Τραπεζομάντηλο Le Jacquard Français
Ίσως ό,τι καλύτερο μπορείτε να σκεφτείτε σε τραπεζομάντηλο για να δωρίσετε στο αγαπημένο σας ζευγάρι. Τα χρώματα είναι απίθανα, οι υφές ασύγκριτα απαλές και τα υφάσματα πολυτελή. Θα τα βρείτε στα Notos Home, τα οποία, μάλιστα, μέχρι τις 30 Ιουνίου έχουν εκπτώσεις που, στην συγκεκριμένη εταιρία, είναι στο -20%.
Τιμή: περί τα 300 ευρώ για ένα μεγάλο τραπεζομάντηλο, σετ με 8 πετσέτες. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v