Επώνυμες αγορές στο «νήμα» των εκπτώσεων

Τα νέα της κρίσης, απ’ ό,τι φαίνεται, έφτασαν και στα αυτιά των μεγαλύτερων fashion brands του κόσμου. Για τους λάτρεις των επώνυμων ρούχων και παπουτσιών, οι τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων κρύβουν «θησαυρούς» με… αστρονομικό ποσοστό έκπτωσης.
Επώνυμες αγορές στο «νήμα» των εκπτώσεων
Της Ελένης Βάγια

Ρούχα με την υπογραφή Gucci, Dolce&Gabbana και Yves Saint Lauren με έκπτωση πάνω από 50%. Second hand τσάντες σε μοναδικές προσφορές. Φορέματα με την σφραγίδα της Madonna ή της Pixie Lot κάτω των 30 ευρώ. Οι τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις για τις λάτρεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου και τους εραστές των «τσιμπημένων» στην τιμή παπουτσιών. Οι μεγάλοι οίκοι, όπως αντιληφθήκαμε από την έρευνα αγοράς, δείχνουν να αντιλαμβάνονται την κρίση και παρ’ ότι τα προϊόντα τους εξακολουθούν να αποτελούν άπιαστο όνειρο για πολλές τσέπες, το όνειρο αυτό έρχεται πιο κοντά στην πραγματικότητα με γενναιόδωρες εκπτώσεις της τελευταίας στιγμής.

Πλησιάζουμε, λοιπόν, στο τέλος των εκπτώσεων και όσο και αν μας στεναχωρεί αυτό, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες αγορές.

Στα καταστήματα Dolce & Gabbana και Salvatore Ferragamo θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση έως 60%. Στα καταστήματα Καλογήρου οι εκπτώσεις αγγίζουν το 50 και 60%. Στα καταστήματα Fendi, Nine West, TOD’S θα βρείτε υπέροχα ρούχα με 50-60% έκπτωση. Επίσης στα καταστήματα: PINKO, MARC BY MARC JACOBS, DIANE VON FURSTENBERG, CELYN B ELISABETTA FRANCHI, ZILLY, SOFOS και MULBERRY μπορείτε να βρείτε υπέροχα ρούχα μεγάλων σχεδιαστών με εκπτώσεις έως 50%.

Για όσες λατρεύουν τη μόδα αλλά και την τεχνολογία τότε υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές για προσφορές σε επώνυμα είδη. Μία πολύ καλή τέτοια περίπτωση είναι τα ρούχα που κυκλοφόρησε φέτος η Madonna μαζί με την κόρη της Lourdes. Στο Material Girl, όπως λέγεται η επωνυμία, θα βρείτε…


...Αυτήν την εκπληκτική ολόσωμη φόρμα με μόνο 23,70 ευρώ. Αν από την άλλη είστε περισσότερο φαν του girly look, τότε το φόρεμα στα δεξιά κοστίζει 21,40 ευρώ και είναι επίσης δημιούργημα της Madonna.

Ένα άλλο κατάστημα με απίστευτες εκπτώσεις είναι το asos.com. Μπορεί να μην έχει επώνυμα ρούχα αλλά μπορείτε να βρείτε καταπληκτικά φορέματα με 15 και 20 ευρώ. Δεν μας πιστεύετε; Το παρακάτω φόρεμα στα αριστερά μπορείτε να το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα asos και κοστίζει μόνο 23 ευρώ -από 44 που κόστιζε πριν τις εκπτώσεις.


Η τραγουδίστρια Pixie Lot σχεδιάζει τη σειρά ρούχων Lipsy. Τα συγκεκριμένα ρούχα αν και επώνυμα έχουν σχετικά καλές τιμές και αν επισκεφθείτε το online κατάστημα θα τα βρείτε στο ¼ της τιμής τους. Το πάνω δεξιά φόρεμα κοστίζει 26 ευρώ.

Για πιο… ακριβά γούστα
Ένα άλλο site με επώνυμα ρούχα σε εκπληκτικές τιμές είναι το Mytheresa. Εδώ θα βρείτε το συγκεκριμένο Marc By Marc Jacobs φόρεμα στα 79 ευρώ (αρχική τιμή 160 ευρώ).

Επίσης θα βρείτε την παρακάτω Marc By Marc Jacobs τσάντα στα 129 ευρώ (αρχική τιμή 325 ευρώ).


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα The Outnet θα βρείτε αυτή την εκπληκτική μπλούζα D&G (πάνω δεξιά) μόνο με 90 ευρώ (με αρχική τιμή 302 ευρώ).

Στο Net A Porter μπορείτε να βρείτε επίσης εκπληκτικές προσφορές, όπως αυτές τις Giuseppe Zanotti μπότες στα 494 ευρώ (με αρχική τιμή 1235 ευρώ).


Τέλος υπάρχει ακόμα μία λύση για εσάς που αγαπάτε πολύ τα επώνυμα ρούχα. Το site Starbags.gr προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε καινούριες τσάντες και ρούχα σε εκπληκτικές τιμές, όπως επίσης και μεταχειρισμένα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ σε άριστη κατάσταση. Για παράδειγμα το παραπάνω φόρεμα είναι Antonio Berardi. Θα το βρείτε στο starbags.gr ελαφρώς μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση με 250 ευρώ. (αρχική τιμή 990 ευρώ!)

Οι παρακάτω τσάντες είναι επίσης μεταχειρισμένες. Η πρώτη είναι Burberry και πουλιέται 254 ευρώ (αρχική τιμή 480) ενώ η δεύτερη είναι DKNY και θα τη βρείτε στα 92 ευρώ (αρχική τιμή 180 ευρώ).



Το starbags.gr σας δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσετε τσάντες σε εκπληκτικές τιμές. Για παράδειγμα το πασίγνωστο τσαντάκι του Alexander McQueen που τόσες διάσημες φόρεσαν μπορείτε να το νοικιάσετε στα 97 ευρώ για μία εβδομάδα ή στα 49 ευρώ για μία μέρα.

Προσπαθήστε να κάνετε συνετές αγορές που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Άλλωστε αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα των επώνυμων ρούχων. Αντέχουν συνήθως πολύ και έτσι κάνετε πολύ καλή τοποθέτηση των χρημάτων σας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v