Ενυδάτωση τώρα! 5 προϊόντα που θα σας… κακομάθουν

Φυλάξτε τα τελευταία σας χρήματα από το καλοκαιρινό επίδομα αδείας για να κάνετε ένα δώρο στην επιδερμίδα σας. Επενδύστε τα στα πέντε καλύτερα προϊόντα της αγοράς που θα διατηρήσουν το δέρμα σας λαμπερό μετά τον ήλιο και θα ενισχύσουν το τέλειο μαύρισμά σας.
Ενυδάτωση τώρα! 5 προϊόντα που θα σας… κακομάθουν
Όσο περήφανη κι αν νιώθετε για το υπέροχο μαυρισμένο σας δέρμα, τώρα που επιστρέψατε από τις διακοπές, άλλο τόσο απογοητευμένη θα σας κάνει να νιώσετε αν δεν το φροντίσετε σωστά. Σίγουρα, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σκέφτεστε αυτές τις μέρες είναι μία εξόρμηση στα καταστήματα, κι όμως υπάρχει ένα άκρως απαραίτητο προϊόν που οφείλετε να αποκτήσετε αν πραγματικά σέβεστε την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας σας. Ακούει στο όνομα: ενυδάτωση!

Για να επιλέξετε ένα καλό προϊόν ενυδάτωσης προσώπου και σώματος πρέπει να λάβετε υπ’όψιν σας τα εξής: Πρώτον μην περιμένετε να το βρείτε στο σούπερ μάρκετ. Όσο καλή διαφήμιση κι αν έχουν κάνει, τα προϊόντα περιποίησης ευρείας κατανάλωσης συνήθως δεν περιέχουν τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα μας για σωστή ενυδάτωση και γι’αυτό είναι και τόσο φθηνά. Δεύτερον, πριν αγοράσετε την κρέμα σας βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει συστατικά τα οποία (στα αγγλικά) θα διαβάσετε ως: mineral oils, paraffin wax και petrolatum καθώς μπορεί μεν να θεωρούνται ενυδατικά αλλά ως παράγωγα του πετρελαίου στην ουσία φράζουν τους πόρους και βλάπτουν την επιδερμίδα. Τρίτον, θυμηθείτε ότι τα καλύτερα ενυδατικά προϊόντα είναι αυτά που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, ένα υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που λαμβάνεται ως εκχύλισμα φυσικών ουσιών, ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, θρέφει και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος. Γνωρίζοντας τα παραπάνω, ξεχωρίσαμε τα 5 καλύτερα ενυδατικά προϊόντα της αγοράς και σας τα προτείνουμε.

Πρόσωπο

Dior HydrAction Deep Hydration Rich Creme
Ιδανική για ξηρά δέρματα, η κρέμα αυτή μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα του δέρματος να αναπληρώνει τα απαραίτητα συστατικά του και να διατηρείται ενυδατωμένο, καθώς δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο που δεν αφήνει το νερό να εξατμίζεται από την επιφάνεια της επιδερμίδας, ενώ δρα σε βάθος. Παράλληλα, έχει καταπληκτικό άρωμα από ροδοπέταλα, απλώνεται τέλεια χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Θα βρείτε την HydrAction Deep Hydration Rich Creme σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε on-line και από εδώ.
Τιμή:
57 ευρώ.

Chanel Hydramax + Active – Active Moisture Cream
Ισχυρή ενυδάτωση σε βάθος, χάρη στο πρωτοποριακό συστατικό Ceritonia PFA που δημιουργήθηκε αποκλειστικά στα εργαστήρια της Chanel και επιτρέπει στην επιδερμίδα να «πιει» όλα τα θρεπτικά συστατικά της κρέμας. Το δέρμα γίνεται αυτόματα πιο απαλό και ελαστικό, ενώ θα νιώσετε αυτόματα δροσιά και ανακούφιση από την ξηρότητα. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς.
Τιμή: 70 ευρώ.

La Roche-Posay Hydraphase Riche
Ειδικά για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα, αυτή η κρέμα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί, σε όλο το πρόσωπο. Χάρη στο νερό από το Roche Posay spa υδροθεραπείας που απαλύνει, την γλυκερίνη που ενυδατώνει και το υαλουρονικό οξύ που θρέφει σε βάθος το δέρμα, θα νιώσετε άμεσα μετά την τοποθέτησή της έντονη δροσιά και ανακούφιση. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε κάθε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό μετά τον καθαρισμό.
Θα την βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε on-line και από εδώ.
Τιμή: 17 ευρώ.

Σώμα

Clinique Deep Comfort Body Moisture
Για πολύ αφυδατωμένα δέρματα προτείνουμε το Deep Comfort Moisture, με την πλούσια, κρεμώδη υφή και το φανταστικό άρωμα από ανθούς λεμονιάς. Χρησιμοποιήστε το σε όλο το σώμα μετά το μπάνιο και θα ενθουσιαστείτε με το άμεσο αποτέλεσμα και την απαλότητα που θα νιώσετε στο σώμα σας. Φροντίστε, ωστόσο, να μην βάλετε μεγάλη ποσότητα γιατί ίσως να μην απορροφηθεί αμέσως. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες κρέμες πολυτελείας, μία μικρή ποσότητα σε κάθε δόση αρκεί. Είναι εντελώς υποαλλεργικό και σούπερ ενυδατικό.
Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς.
Τιμή:
30 ευρώ.

L’Occitane do Brasil After-Sun Balm
Δημιουργημένη στην Βραζιλία, αυτή η υπέροχη λοσιόν είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε τώρα που επιστρέψατε από τις διακοπές και θέλετε να ενυδατώσετε καλά το ηλιοκαμένο σας δέρμα. Περιέχει οργανικό βούτυρο λαχανικών από το Cupuaçu, που καλλιεργείται στην πολιτεία του Pará. Έχει την ικανότητα να απορροφά περισσότερες από τέσσερις φορές τον όγκο του σε νερό και αποτελεί έτσι το ιδανικό συστατικό για την πιο έντονη ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας μετά τον ήλιο. Είναι τρομερά φρέσκο και δροσιστικό προϊόν, με αποτέλεσμα να ανακουφίζει με τον καλύτερο τρόπο το δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και στο πρόσωπο.
Θα το βρείτε στην αλυσίδα καταστημάτων L’Occitane –δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 18 ευρώ.

'Ελενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v