Vibel: Σχεδιάζοντας έπιπλα για... ”το μέλλον”

Η γαλλική εταιρεία Vibel, πρωτοπόρος στην κατασκευή και διάθεση βρεφικού, παιδικού και εφηβικού επίπλου, γιορτάζει την έναρξη λειτουργίας του νέου της καταστήματος στην Κηφισιά, στις 8 Ιουνίου, με μία μοναδική εκδήλωση εγκαινίων, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο σύλλογο Ελπίδα. Οι πρωτότυπες συνθέσεις και κατασκευές της Vibel εστιάζουν στις ανάγκες των παιδιών, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό, που θα ανταποκρίνεται στις... υψηλές απαιτήσεις τους.

Τα καταστήματα Vibel εξειδικεύονται στη δημιουργία και εκμετάλλευση επίπλων υψηλής ποιότητας και αισθητικής για το βρεφικό, παιδικό και εφηβικό δωμάτιο.

Παράλληλα, στα Vibel ο εξοπλισμός και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του παιδιού πραγματοποιούνται με ποικίλες προτάσεις σε υφάσματα, φωτιστικά, χαλιά, ταπετσαρίες και συναφή αξεσουάρ, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του παιδιού. Ποικίλα χρώματα και πρωτότυπες ιδέες δημιουργούν αρμονικούς συνδυασμούς και ζωντανές αντιθέσεις δίνοντας στο παιδικό δωμάτιο το χαρακτήρα που του ταιριάζει.

Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα χώρο, ο οποίος θα προσφέρει στο παιδί καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης της προσωπικότητας του δημιουργώντας ταυτόχρονα τις βάσεις για φυσιολογική εξέλιξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ισορροπημένο περιβάλλον.

Γι’ αυτό το λόγο έχει δημιουργήσει για τους μικρούς της φίλους μια μεγάλη σειρά προϊόντων με ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες προβάλλονται μέσω των τεσσάρων νέων συλλογών Flower, Felutin, Space και Magic Bird και αντανακλούν στην προσωπικότητα και στη φαντασία του παιδιού.

Ο σχεδιασμός των επίπλων γίνεται από μια ομάδα εξειδικευμένων αρχιτεκτόνων και διακοσμητών εσωτερικού χώρου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι να κατανοήσουν τις δραστηριότητες και τις συνήθειες τόσο του γονιού όσο και του παιδιού με στόχο να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Στόχος είναι η δημιουργία πρωτότυπων συνθέσεων και κατασκευών, οι οποίες να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δωματίου εστιάζοντας ταυτόχρονα τόσο στην αισθητική όσο και στη λειτουργικότητα.

Η ουσιαστική επικοινωνία ολοκληρώνεται με μια επιτυχημένη σχεδιαστική πρόταση η οποία δίνει αξία στο προσωπικό χώρο του παιδιού. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί το σχέδιο, να κατασκευαστούν τα έπιπλα και να τοποθετηθούν στο παιδικό δωμάτιο είναι περίπου δυο μήνες.

Βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων Vibel είναι η δυνατότητα να αναπροσαρμόζονται τα έπιπλα και να διαμορφώνεται ο χώρος σύμφωνα με την ηλικιακή εξέλιξη των παιδιών και τις ανάγκες που προκύπτουν κατά την ανάπτυξή τους, με αποτέλεσμα το παιδικό δωμάτιο να μπορεί να εξελιχθεί σε εφηβικό.

Η διαχρονικότητα των επίπλων Vibel σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πορεία της εταιρείας στο χώρο του παιδικού δωματίου.

Η Vibel, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου της καταστήματος διοργανώνει εκδήλωση εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Vibel της Κηφισιάς, επί της οδού Αγ. Θεοδώρων 14-16, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2006, στις 7:00 μ.μ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου καταστήματος τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν μέσα από μια σειρά δημιουργικών ασχολιών. Πιο συγκεκριμένα, επιλεγμένη ομάδα ταχυδακτυλουργών, θα χαρίσουν στα παιδιά μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού, καθώς θα επιδοθούν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ζωγραφικής και χειροτεχνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την ανέγερση του 1ου Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων στην Ελλάδα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v