"Δεν έχω γάτα": Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες

Τη γάτα δεν τη διαλέγεις. Σε διαλέγει. Όπως περίτρανα αποδεικνύουν οι φωτογραφίες και οι ιστορίες ανθρώπων που νόμιζαν πως «δεν έχουν γάτα».
Δεν έχω γάτα: Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες
Σας έχει τύχει ποτέ να σας ξυπνήσει ένας περίεργος θόρυβος από την κουζίνα; Ή να σας γρατσουνίζει κάποιος το παράθυρο; Δεν είναι τίποτα, μια γάτα μόνο. Τι εννοείτε δεν έχετε γάτα; Τώρα έχετε.

Αν νομίζατε πως οι άνθρωποι είμαστε που διαλέγουμε τα ζωάκια μας, κάνατε λάθος. Είναι γνωστό τοις πάσι πως οι γάτες έχουν τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο να κάνουν πράγματα –και μια πολύ συγκεκριμένη, δικιά τους λογική. Το να διαλέγουν τα αφεντικά τους (ή τους, εχμ, υπηρέτες τους) δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Άλλες θα σε ρίξουν με γουργουρίσματα και γλυκά ματάκια να τις υιοθετήσεις, άλλες θα μπουν με το έτσι θέλω και θα ανακηρύξουν το μαξιλάρι σου σε νέο τους κρεβάτι.

Το Bored Panda συγκέντρωσε μερικές από τις πιο χαριτωμένες ιστορίες ανθρώπων που (νόμιζαν πως) δεν έχουν γάτα. Απολαύστε τις (και κάντε κλικ εδώ για περισσότερες).

«Δεν είναι δικός μου ο σκύλος. Δεν είναι δικιά μου η γάτα. Απλά έρχονται στο σπίτι μου και κάθονται έτσι. Κάθε μέρα».



«Μπήκα στην κουζίνα στις 5.30 το πρωί και είδα αυτό. Δεν έχω γάτα».



«Άνοιξα το παράθυρο να κάνω ένα τσιγάρο. Μετά από λίγη ώρα, ακούω νιαουρίσματα. Γυρνάω και βλέπω αυτόν τον τύπο».



«Με ξύπνησε στις 2.45 το πρωί αυτός ο μαλάκας. Δεν έχω γάτα. Έτσι παίρνει κανείς γάτα;».



«Βρήκα αυτόν τον πιτσιρίκο να κλαψουρίζει στην πίσω αυλή μου».



«Οι γονείς μου άρχισαν να ταΐζουν ένα αδέσποτο γατάκι την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα το πρωί άνοιξαν την πόρτα και είδαν αυτό».



«Αυτός ο τύπος εμφανίστηκε στην πόρτα μου χτες βράδυ. Υποθέτω έχω γάτο τώρα;»



«Μόλις γύρισα σπίτι. Δεν έχω γάτα. Εκπλαγήκαμε και οι δύο».




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v