Τα πιο αστεία video με σκυλάκια

Μια ντουζίνα απολαυστικά κουτάβια που έκαναν θραύση στο διαδίκτυο, μέσα από τα πιο αστεία βιντεάκια του Youtube.
Τα πιο αστεία video με σκυλάκια
Ένα πελώριο μπουλντόγκ που νομίζει ότι είναι τοσοδούλι. Ένα μπιγκλ που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στο Prison Break. Ένα κουτάβι που βρίσκεται αντιμέτωπο με την απόλυτη πρόκληση: Εκατοντάδες μπαλάκια του τένις. Κι άλλες εννέα απολαυστικές κυνο-περιπέτειες, στα πιο αστεία video με σκυλάκια που εντοπίσαμε στο Youtube.

Το μεγάλο μπουλντόγκ που ενώ έχει πολλές επιλογές διαθέσιμες για άραγμα, προσπαθεί να βολευτεί μέσα σε ένα μικρό κουτί.


Το σκυλί που λέει με ένα βλέμμα «δεν θέλω να το συζητήσω, κυρά μου» στην αφεντικίνα του που ρωτά πώς αισθάνεται για τον ιατρικό κώνο στο κεφάλι του.


Το σκυλί που αποφασίζει να δραπετεύσει από μία χαραμάδα στα κάγκελα, και ο απαθής φιλαράκος του που βγαίνει τελικά κερδισμένος.


Το γλυκύτατο… χαζούλι μπιγκλ που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται όταν το αυτόματο παράθυρο του αυτοκινήτου αρχίζει να ανεβαίνει.


Το μαύρο σκυλάκι που βρήκε το νέο αγαπημένο του παιχνίδι: Ένα μακρύ κλαδί δέντρου. Μόνο που για να το χαρεί, θα πρέπει πρώτα να το περάσει από την μισάνοιχτη πόρτα… Mission impossible.


Ο σκύλος με τον περιπετειώδη ουρανίσκο που βρίσκει ένα λεμόνι και αποφασίζει να το δοκιμάσει για πρώτη φορά. Και τρελαίνεται.

Το σκυλί που, αν τρελαίνεται μία φορά όταν του πετάξετε ένα μπαλάκι του τένις, δείτε τι γίνεται όταν του πετάξετε… τριακόσια μπαλάκια τένις.


Το σκυλί με το απεγνωσμένο βλέμμα όταν η εκπαιδεύτρια του λέει πως πρέπει να απομακρυνθεί από τα λαχταριστά cupcake που κρατά.


Τα κουτάβια που μπορούν να γαβγίσουν σε ανθρώπινη γλώσσα.


Ο Σάιμον, που μπορεί να σκάσει 100 χρωματιστά μπαλόνια – ακόμα κι αυτά που πάνε ύπουλα να ξεφύγουν - σε 77 δευτερόλεπτα.


Το απίστευτο μπουλντογκ-άκι που είναι άσος στο skateboarding.


Το πανέξυπνο μπιγκλ που επιχειρεί μια τολμηρότατη απόδραση – προσέξτε στο τέλος το «αντίο» που του γνέφει ένα από τα φιλαράκια του που μένουν πίσω.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v