25 υπέροχες προτάσεις επίπλων για γατόφιλους

Οι σχεδιαστές δίνουν 25 ιδέες στους γατόφιλους για την επίπλωση του σπιτιού. Δείτε τις απολαυστικές φωτογραφίες στην Photo Gallery μας.
25 υπέροχες προτάσεις επίπλων για γατόφιλους
Οι ζωόφιλοι πάντα προσπαθούν να δώσουν τα καλύτερα στα αγαπημένα τους τετράποδα. Εκτός από τα καθημερινά μικρο-δωράκια, που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στο κατοικίδιο του, όπως η λαχταριστή κονσέρβα σολομού ή το καινούργιο παιχνίδι, οι σχεδιαστές επίπλων προτείνουν άλλες, πιο δημιουργικές ιδέες. Οι γάτες πλέον αποκτούν τα ειδικά σχεδιασμένα για αυτές τραπέζια, ντουλαπάκια, ακόμα και αιώρες, για να μην αποχωρίζονται τους ανθρώπους τους.

Δεν ξέρετε πού να βάλετε την τουαλέτα της γάτας σας; Το ειδικά σχεδιασμένο ντουλάπι, μέσα στο οποίο «κρύβεται», εύκολα θα ενσωματωθεί στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Έχετε μικρό σπίτι και δεν υπάρχει χώρος για να τοποθετήσετε όλα τα παιχνίδια του αγαπημένου σας τετράποδου; Υπάρχει λύση και σε αυτό το πρόβλημα: εναέριος παιδότοπος θα αφήσει άπλετο χώρο για παιχνίδια και θα κάνει τη γάτα σας να νιαουρίζει από την χαρά της. Αυτά και πολλά άλλα χρηστικά έπιπλα για γάτες και γατόφιλους μπορείτε να δείτε στη Photo Gallery μας κάτω από τον τίτλο του δημοσιεύματος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v