SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Αυτά που παίρνεις μαζί σου στις διακοπές και δεν χρειάζεσαι

Όχι, δεν χρειάζεται να πάρεις πιστολάκι μαζί σου στις διακοπές. Ναι, το ξέρουμε ότι είναι καλό πιστολάκι, αλλά θα έχει και στο ξενοδοχείο.

Αυτά που παίρνεις μαζί σου στις διακοπές και δεν χρειάζεσαι

Στις διακοπές έχουμε όλοι την τάση να παίρνουμε μαζί περισσότερα πράγματα από αυτά που θα χρειαστούμε. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, κάνουμε επιμελή σχέδια, οργανώνουμε τα πάντα στη θέση τους... και πάλι καταλήγουμε να έχουμε πολλά. Πλέον, που οι περισσότερες αεροπορικές σου επιτρέπουν μονάχα μια χειραποσκευή μαζί σου δωρεάν, όλοι μας έχουμε κάνει λίγο την αρχή στην οικονομία του χώρου.

Αλλά υπάρχουν ακόμα λάθη που πρέπει να διορθώσουμε.

*Δεν χρειάζεσαι δεύτερο ζευγάρι παπούτσια μαζί σου.
*Επίσης, μην κάνεις ποτέ το λάθος να πάρεις καινούριο ζευγάρι παπούτσια μαζί σου σε διακοπές. Θα ρίξεις πολύ περπάτημα, και θες ανάλογα, άνετα και "φορεμένα" παπούτσια. Επίσης, μη φοράς λευκά παπούτσια - σε σταμπάρουν όλοι αμέσως ως τουρίστα.
*Κοσμήματα. Αλήθεια, εκτός κι αν έχεις να κάνεις κάποια επίσημη εμφάνιση, τα χρειάζεσαι;

*Οποιοδήποτε φάρμακο δεν έχεις απόλυτη ανάγκη (δηλαδή να σου είναι συνταγογραφημένο και να πρέπει να το παίρνεις τακτικά). Μπορείς να βρεις τα πάντα στον προορισμό σου.
*Πιστολάκι. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ταξιδεύουν με το πιστολάκι τους. Πράγμα που δικαιολογείται μόνο αν είσαι κομμώτρια και έχεις ταξιδέψει για δουλειά. Γιατί στις διακοπές ακόμα και οι κομμώτριες βολεύονται με το πιστολάκι που έχει στο ξενοδοχείο.
*Το ίδιο ισχύει και για λακ, προϊόντα για τα μαλλιά, υπερβολικά πολλά προϊόντα μακιγιάζ, ξυραφάκια, σαμπουάν, και, και, και.

*Τουριστικούς οδηγούς δεν θα πάρεις. Είναι το ανάλογο με το να φοράς λευκά παπούτσια, όλοι θα σε κοιτάνε λίγο περίεργα και από μέσα τους θα εύχονται να μην τους ζητήσεις βοήθεια. Έχεις όλο το ίντερνετ του κόσμου στο κινητό σου, δεν χρειάζεσαι κανέναν έντυπο τουριστικό οδηγό.
*Δεν χρειάζεσαι, επίσης, πάνω από ένα βιβλίο. Αν τελειώσεις το βιβλίο που έχεις μαζί σου νωρίς και δεν μπορείς να την παλέψεις, μπορείς πάντα να αγοράσεις κάτι από τον προορισμό σου. Αλλά, αλήθεια, ποιος ξεκίνησε ποτέ και δεύτερο βιβλίο στις διακοπές του;
*Το λάπτοπ σου δεν έχει καμία θέση στις διακοπές σου. Και, κατ' επέκταση, καμία απολύτως θέση δεν έχει και...

*...η δουλειά σου. Οριακά είμαστε να σου πούμε να αφήσεις ακόμα και το κινητό σου σπίτι, αλλά εντάξει, αυτό είναι αυτοκτονία.
*Κάμερα, αλήθεια, θα χρειαστείς; Ξανά, εδώ νομίζουμε πως έχουμε περίπτωση κομμώτρια: Εκτός κι αν είσαι φωτογράφος και ταξιδεύεις με σκοπό να δουλέψεις πάνω σε κάποιο πρότζεκτ, η κάμερα του κινητού σου δεν αρκεί;
*Τέλος, πετσέτα για το μπάνιο. Τα ξενοδοχεία σου προσφέρουν κάθε μέρα φρέσκια και πεντακάθαρη. Τι να την κάνεις; Γιατί να πιάνει τόσο τζάμπα χώρο στην τσάντα σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2