Δέκα έξυπνα gadgets για την κουζίνα

Δώστε στιλ και μοντέρνο τόνο στο μαγείρεμά σας με αυτά τα δέκα πρωτότυπα και χρηστικά gadgets μαγειρέματος.
Δέκα έξυπνα gadgets για την κουζίνα
Το μαγείρεμα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα ασχολία για όσους έχουν τον χρόνο και τη διάθεση να πειραματιστούν, να ανακαλύψουν νέες συνταγές και να φτιάξουν νόστιμες δημιουργίες στην κουζίνα τους.

Με τον καιρό οι εταιρείες κατανόησαν την ανάγκη για γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα και θέλοντας να μας λύσουν τα χέρια έφτιαξαν πρωτότυπες δημιουργίες, οι οποίες λύνουν χέρια και κάνουν τη ζωή μας (και το μαγείρεμά μας) πιο εύκολη.

Δείτε παρακάτω δέκα τέτοια gadgets.

Umbra iSpoon

Στην εποχή που οι συνταγές πλέον διαβάζονται από tablet ή smartphone η συγκεκριμένη κουτάλα – στυλό σας λύνει τα (βρώμικα) χέρια αν θέλετε να σημειώσετε κάτι ενώ μαγειρεύετε ή ψήνετε.

The Fat Magnet

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο πραγματικά λειτουργεί ή όχι, όμως η συγκεκριμένη συσκευή υπόσχεται πως κάνει πραγματικότητα τον πόθο κάθε ανθρώπου που προσέχει τη σιλουέτα του: «μαγνητίζει» το λίπος από το φαγητό και αφαιρεί ένα μεγάλο μέρος του χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Sushezi Sushi Made Easy

Λατρεύετε το sushi όμως βαριέστε θανάσιμα την Παρασκευή του; Το εν λόγω γκατζετάκι σας βοηθά να φτιάξετε το αγαπημένο σας ιαπωνικό έδεσμα, εύκολα και γρήγορα.

Egg Perfect Timer

Μελάτα ή σφιχτά; Το Egg Perfect Timer διαθέτει τρεις βαθμίδες (σκληρό, μέτριο και μαλακό) οι οποίες «ανάβουν» όταν τα αυγά σας έχουν φτάσει στο επιθυμητό σημείο.

Admetior Digital Volumetric Spoon Scale

Είτε θέλετε να μετρήσετε ποσότητες για την διατροφή σας είτε λόγω μιας συνταγής ακριβείας, το κουτάλι αυτό εμφανίζει στην οθόνη του το ακριβές βάρος του υγρού/στερεού με το οποίο το έχετε γεμίσει.

Mini Wall-Mounted Stoves

Ιδανική επιλογή για όσους δεν μαγειρεύουν συχνά, το συγκεκριμένο «μάτι» λειτουργεί ως μίνι κουζίνα με τον δικό του… απορροφητήρα για γρήγορο μαγείρεμα χωρίς μυρωδιές.

Joie Tomato Slice

Το κόψιμο της ντομάτας για τις σαλάτες σας γίνεται στο πι και φι με το συγκεκριμένο gadget, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με ένα άκρως κοφτερό σετ μαχαιριών.

Stainless-Steel Finger Guard

Τα ατυχήματα όταν ψιλοκόβετε κάτι στην κουζίνα είναι αρκετά συχνά. Το ατσαλένιο αυτό προστατευτικό είναι μικρό, εύχρηστο και στιλάτο και προστατεύει τα δάχτυλά σας για να μην μετατραπεί η ετοιμασία του φαγητού σε… σπλάτερ σκηνικό.

Yolkfish Egg Separator
Αυτό το γλυκούλι πλαστικό… ψαράκι έχει μια αρμοδιότητα: να ξεχωρίσει κρόκους και ασπράδια. Και τα καταφέρνει περίφημα.



Volkswagen Slug Bug Toaster

Το απόλυτο μηχάνημα για φρυγανισμένο ψωμί που θα κάνει τους απανταχού χίπστερ να δακρύσουν από συγκίνηση. Με τη σφραγίδα της Volkswagen.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v