Φτηνές ιδέες για άνετη ζωή

Μπορείς να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και άνετη, χωρίς να ξοδέψεις πολλά λεφτά. Για ρίξε μια ματιά σε αυτά τα προϊόντα…
Φτηνές ιδέες για άνετη ζωή
Επειδή το να κάνουμε την ζωή μας όσο πιο άνετη και εύκολη για εμάς γίνεται δεν πρέπει να κοστίζει μια περιουσία, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά ιδιαίτερα χρήσιμα gadgets που μπορείς να παραγγείλεις online. Ώρα να σταματήσεις να ανησυχείς για μερικά… ανόητα και καθημερινά πράγματα.

-Αυτό το τέλειο, λαστιχένιο εξάρτημα που θα σου ξεβουλώσει κάθε βρύση


-Αν υποφέρεις από ακμή, και τα σπυράκια σου έχουν την τάση να εμφανίζονται τις πιο ακατάλληλες στιγμές, τότε αυτά τα αυτοκόλλητα, όσο εσύ κοιμάσαι, θα βάλουν το χέρι τους να τα καταπολεμήσουν. 

-Αν έχεις βαρεθεί τα ακουστικά σου να μπλέκονται και να μην μπορείς να τα ξεμπερδέψεις με τίποτα, αυτό είναι το γκάτζετ για εσένα. 

-Η πιο βολική επιφάνεια κοπής για φαγητά, που διπλώνει και μας βοηθά να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα κομμένα λαχανικά μας, χωρίς να κινδυνεύει να πέσει ούτε ένα κομμάτι.
 

-Αυτή η πανεύκολη στην χρήση ποσεδιέρα, για να μην ξαναπληρώσεις εφτάμισι ευρώ το αυγό ποσέ έξω.
 

-Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τον χρειαστείς, ένας ελβετικός σουγιάς με δώδεκα διαφορετικές χρήσεις μπορεί να είναι το εργαλείο που μια μέρα θα σου σώσει την ζωή. 

-Αν το κόψιμο της σαλάτας σού φαίνεται εφιαλτικό, τότε αυτό το εργαλείο θα γίνει ο νέος καλύτερός σου φίλος. Δεν χρειάζεται καν να ακουμπάς τα λαχανικά, και εξαφανίζει εντελώς τον κίνδυνο να κοπείς ή να λερώσεις την κουζίνα σου. 


-Και τέλος, αυτά τα γάντια φούρνου από σιλικόνη, για να μην φοβάσαι ποτέ να ξαναπιάσεις ζεματιστό ταψί. Μπαίνουν και στο πλυντήριο πιάτων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v