Οι μεγαλύτεροι σεφ του κόσμου αφήνουν για λίγο στην άκρη τη μοριακή γαστρονομία τους, για να σας εξηγήσουν πώς κόβεται το κρεμμύδι και πώς ψήνεται το κοτόπουλο.
Σε κέικ, σε σαλάτα, σε επιδόρπια γιαουρτιού, σε γλυκό του κουταλιού και άλλοι πεντανόστιμοι τρόποι να δοκιμάσετε το αγαπημένο φρούτο του ελληνικού καλοκαιριού.
Κέικ σταφυλιού, σοκολατένια επιδόρπια, σαλάτες με κόκκινο σταφύλι, γλυκά του κουταλιού και άλλες πεντανόστιμες ιδέες για να μαγειρέψετε… κι ας είν’ και ρώγες.