Οκτώ αγαπημένες ταινίες της Disney

Θέλετε να δείτε παρέα με τα πιτσιρίκια κλασσικές παιδικές ταινίες; Έχουμε οκτώ παραγωγές της Disney που θα σας ενθουσιάσουν.
Οκτώ αγαπημένες ταινίες της Disney
Αν μια εταιρεία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις κορυφαίες παιδικές παραγωγές παγκοσμίως, αυτή είναι η Disney. Εκατοντάδες δικά της animation έχουν περάσει μπροστά από τα μάτια μας και πολλά ακόμα θα περάσουν όσο τα στούντιό της συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στο χώρο του θεάματος.

Οκτώ τέτοια αγαπημένα παιδικά από τη Disney συγκεντρώσαμε παρακάτω, για να τα δείτε μαζί με τα πιτσιρίκια – ή και μόνοι σας.

Πήτερ Παν (1953)
Ο Πήτερ Παν, το αιώνιο παιδί, είναι ο αγαπημένος ήρωας των παραμυθιών των τριών παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ. Η Γουέντι, ο Τζον και ο Μάικλ όμως, δεν ξέρουν ότι τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη: Ο Πήτερ Παν θα τους προσκαλέσει να ταξιδέψουν μαζί του και να γνωρίσουν τη χώρα του Ποτέ. H ταινία προβάλλεται στις 19 Απριλίου από τα κανάλια Novacinema στις 10:00.

Δεν θα βρίσκεστε στο σπίτι εκείνη την ώρα ή θέλετε να δείτε την ταινία ξανά; Χάρη στον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ μπορείτε να το κάνετε, αποθηκεύοντας την ταινία στην λίστα εγγραφών σας.


Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων (1951)
Οι περιπέτειες ενός κοριτσιού, της Αλίκης, η οποία μετά την πτώση της σε μία λαγότρυπα, περιπλανιέται σε ένα φανταστικό κόσμο. H ταινία προβάλλεται στις 13 Απριλίου στις 10.00 από τα κανάλια Novacinema.


Πήτερ Παν – Επιστροφή στη χώρα του Ποτέ (2002)
Η δωδεκάχρονη Τζέιν είναι η κόρη της Γουέντι, πρωταγωνίστριας στη θρυλική ταινία Peter Pan του 1953. Η Τζέιν ζει με τη μητέρα της και τον αδερφό της στο Λονδίνο. Τα βιώματα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο την έχουν ωριμάσει πρόωρα. Η Τζέιν δεν έχει πια διάθεση για παιχνίδια ή παραμύθια. Αυτό όμως θα αλλάξει όταν ο Κάπτεν Χουκ θα την απαγάγει και θα τη μεταφέρει στη Χώρα του Ποτέ. H ταινία προβάλλεται στις 6 και 12 Απριλίου στις 21:00 στα κανάλια Novacinema. Αν τυχόν όμως δεν την προλάβετε δεν πειράζει γιατί με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ αποθηκεύστε την και δείτε την όποτε εσείς θέλετε.


Αλαντίν (1992)
Ο νεαρός Αλαντίν με τη βοήθεια ενός μαγικού λυχναριού σώζει την πόλη του από τον κακό βεζίρη Τζαφάρ και παντρεύεται την πργκίπισσα Γιασμίν. Απολαυστικός ο μακαρίτης Ρόμπιν Γουίλιαμς στη φωνή του τζίνι.


Η Μικρή Γοργόνα (1990)
Ερωτευμένη μ' έναν πρίγκιπα, μια γοργόνα ζητά από μια μάγισσα του βυθού να την κάνει θνητή, αλλά το τίμημα της μεταμόρφωσης είναι βαρύ.


Το Βιβλίο της Ζούγκλας
O Μπαγκίρα, ο σοφός πάνθηρας, και ο Μπαλού, η αρκούδα, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Μόγλη, ένα αγόρι που ζει στη ζούγκλα, να εγκαταλείψει το μέρος για να μεταφερθεί στον ανθρώπινο πολιτισμό. Ταξίδι στη ζούγκλα παρέα με τους ήρωες της ταινίας μπορούμε να κάνουμε στα κανάλια Novacinema στις 16 Απριλίου στις 10.00, με δυνατότητα εγγραφής μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+.


Πινόκιο (2002)
Κινηµατογραφική µεταφορά της κλασικής ιστορίας του Πινόκιο, της ξύλινης κούκλας που θέλησε να γίνει πραγµατικό αγόρι, με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Ρομπέρτο Μπενίνι. Η κλασική ταινία προβάλλεται στις 11 Απριλίου στις 12.55 και στις 26 Απριλίου στις 15.50 στα κανάλια Novacinema., με δυνατότητα εγγραφής μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+.


Φαντασία (1940)
Μία ταινία που αποτελείται από οκτώ διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες βασίζονται σε τρία στοιχεία: στη μουσική που μπορεί να υπάρχει από μόνη της, στη μουσική που δημιουργεί τις εικόνες χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο θέμα, και στη μουσική που αφηγείται μια συγκεκριμένη ιστορία. Την ταινία μπορείτε να δείτε στις 17 Απριλίου μέσα από τα κανάλια Novacinema. με δυνατότητα εγγραφής μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+. Η νέα version της κλασσικής ταινίας, παραγωγής 2000, προβάλλεται αντίστοιχα στις 11 και 15 Απριλίου.


Σημειώστε ότι τα παιδικά που προβάλλονται από τα κανάλια της Nova, διαθέτουν υπηρεσία εγγραφής έτσι ώστε να τα (ξανά) δείτε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v