Athens Holiday Park: Νέες απίθανες νεροτσουλήθρες!

Το Athens Holiday Park μόλις έγινε… λίγο πιο καλοκαιρινό, με νέες απίθανες νεροτσουλήθρες, πισίνες με βαρκάκια και άλλες δροσερές εκπλήξεις.
Athens Holiday Park: Νέες απίθανες νεροτσουλήθρες!
Eδώ και λίγες μέρες, νέα παιχνίδια νερού, εντυπωσιακές φουσκωτές νεροτσουλήθρες, πισίνες με βαρκάκια αλλά και pedal boats έχουν προστεθεί στα παιχνίδια του Μεγαλύτερου Πάρκου Διακοπών, του Athens Holiday Park.

Η Φαλαινοτσουλήθρα, η Δελφινοτσουλήθρα, το Καρχαριάκι, το Μεγάλο Ψάρι υπόσχονται ασταμάτητες, δροσερές γλίστρες, γέλιο, χαρά και διασκέδαση. Ανανεωμένο, δροσερό και ακόμη πιο fun το Athens Holiday Park φοράει το μαγιό του και σας περιμένει για διακοπές στην πόλη.

Και τα παιχνίδια στο νερό δεν έχουν σταματημό: πισίνες με βαρκάκια, pedal boats αλλά και πολλά ακόμα παιχνίδια νερού. Στις εγκαταστάσεις του Athens Holiday Park θα υπάρχουν και αποδυτήρια αλλά και ντουζιέρες για να εξυπηρετηθούν οι μικροί μας φίλοι, που θα κάνουν τις βουτιές τους στο παιχνίδι (χωρίς καμία απολύτως επιπλέον χρέωση). Εσείς φέρτε από το σπίτι μαγιό, πετσέτες, είδη μπάνιου και πάνω από όλα διάθεση για «τρελές» βουτιές.

Φυσικά στον χώρο του Athens Holiday Park θα βρείτε και όλα τα άλλα παιχνίδια που αγαπήθηκαν τόσο από όλη την οικογένεια. Μια τεράστια παιχνιδοχώρα με πάνω από 40 πρωτότυπα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, με κύριο άξονα, φέτος, τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, με μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα τα «παραδοσιακά» παιχνίδια καθώς και ένα απολαυστικό Relax area!

Το Athens Holiday Park είναι στεγασμένο και πλήρως κλιματιζόμενο, εξασφαλίζοντας ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του και προσφέροντας προστασία απέναντι στους κινδύνους από την έκθεση στον ήλιο.

Με τις πλήρως φυλασσόμενες εισόδους και εξόδους, τα ελεγμένα και πιστοποιημένα παιχνίδια από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS (TUVNORD), το έμπειρο, εκπαιδευμένο προσωπικό και την πολυετή εμπειρία των επιχειρήσεων Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια", το Athens Holiday Park, είναι το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι.

Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ

Μείνετε συντονισμένοι στο www.AthensHolidayPark.gr και στο www.facebook.com/AthensHolidayPark για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα ξεχωριστά δρώμενα, τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που διοργανώνονται κάθε εβδομάδα στο Πάρκο.

Και μην ξεχνάτε: Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του in2life, κάνοντας κλικ εδώ, για να κερδίσετε δωρεάν προσκλήσεις για το Athens Holiday Park κάθε εβδομάδα. 


Athens Holiday Park
Έως 7 Σεπτεμβρίου
M.E.C. Παιανίας

Εισιτήρια
Ενιαίο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια!
1η επίσκεψη: 10 ευρώ για παιδιά - 5 ευρώ για γονείς
2η επίσκεψη -50%
3η επίσκεψη δωρεάν
ειδική πολιτική για ανέργους

13.000 τετραγωνικά
40 παιχνίδια
1 Εισιτήριο

Πρόσβαση:
Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη και γίνεται:
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Μετρό, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι
4 ευρώ για γονείς
9 ευρώ για παιδιά

Η προπώληση γίνεται στα παρακάτω σημεία
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και ΙΑΝΟΣ & Reload Stores

ΩΡΑΡΙΟ
Το Athens Holiday Park λειτουργεί 7 Ιουνίου – 7 Σεπτεμβρίου
Καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v