Οι ωραιότεροι παιδότοποι της Αθήνας

Για να πάτε με το παιδί σας, για να περάσετε ξέγνοιαστες ώρες γεμάτες διασκέδαση… αλλά και για να χαλαρώσετε λίγο.
Οι ωραιότεροι παιδότοποι της Αθήνας
Η άνοιξη φτάνει – αργά, σταθερά, σίγουρα – και μαζί της βγαίνουμε απ’ το σπίτι, κάνουμε βόλτες και παίζουμε. Τα παιδιά μας, δηλαδή, αλλά και εμείς. Και αυτοί οι υπέροχοι παιδότοποι που βρήκαμε στην Αθήνα – με λίγη βοήθεια από τις φίλες μας στο mama365.gr – είναι από τους καλύτερους προορισμούς για να πάτε οικογενειακώς (και με φίλους) και να περάσετε μερικές ώρες ξεγνοιασιάς

Volta fun Town στο Avenue

Λεωφόρος Κηφισίας 45, Μαρούσι, Τηλ: 210 6109424
Πάτε για ψώνια, και τα συνδυάζετε και με λίγο παιχνίδι – επειδή όλοι αξίζουν το καλύτερο. Στον εξωτερικό χώρο του παιδότοπου, υπάρχουν φουσκωτά, τραμπολίνο, αλλά και τραινάκι. Ο χώρος είναι πολύ όμορφος και ανοιχτός, και υπόσχεται ώρες ολόκληρες διασκέδασης.

Bubbles Park στο Πέραμα

Λ. Δημοκρατίας 9 – 11 , Πέραμα, Τηλ: 213 0362393
Αν μένετε στα Δυτικά Προάστια, μία επίσκεψη με τα παιδιά στο Bubbles Park στο Πέραμα σχεδόν επιβάλλεται. Σε μια έκταση 1500 τ.μ. οι επιλογές των παιδιών για παιχνίδι είναι αμέτρητες. Τραμπολίνο, φουσκωτά, τοίχος αναρρίχησης και πολλά, πολλά παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα, οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο καφέ που βρίσκεται δίπλα στον παιδότοπο. Ο χώρος αναλαμβάνει και την οργάνωση παιδικών πάρτι, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό για τα γενέθλια του παιδιού σας.

Ilioupolis Fun Park στην Ηλιούπολη

Σαλαμίνος και Ναυαρίνου (Εντός Πάρκου Ναυαρίνου), Τηλ: 210 9924957
Για να αποδράσετε λίγο από τον θόρυβο της πόλης χωρίς όμως να φύγετε μακριά, το Πάρκο Ναυαρίνου με τον παιδότοπο «Ilioupolis Fun Park» από εδώ και πέρα θα βρίσκεται στις πρώτες σας επιλογές. Πισίνες και σιντριβάνι με μπαλάκια, φουσκωτά, baby kart για τους επίδοξους οδηγούς αλλά και ηλεκτρονικά παιχνίδια βρίσκονται όλα στη διάθεση των παιδιών. Το έμπειρο προσωπικό είναι υπεύθυνο για τη φύλαξη των λιλιπούτειων φίλων μας και έτσι εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε ελεύθερα στα τραπεζάκια που βρίσκονται κατά μήκος των παιχνιδιών.

Πρότυπος παιδότοπος του Φλοίσβου

Μαρίνα Φλοίσβου
Αν θέλετε να μυρίσετε θάλασσα, ο Πρότυπος Παιδότοπος που βρίσκεται στο Πάρκο Φλοίσβου είναι η καλύτερη επιλογή. Ο χώρος διαθέτει δύο παιδότοπους, έναν για παιδιά από δύο έως πέντε ετών και έναν για πιτσιρίκια μέχρι δώδεκα ετών. Κούνιες, τραμπάλες, εντυπωσιακά κάστρα, πύργοι και καράβια είναι μερικά μόνο απ’ τα παιχνίδια που θα εξερευνήσουν τα παιδιά. Στα θετικά του συγκαταλέγεται ότι το δάπεδο του παιδότοπου είναι στρωμένο από ελαστικό καουτσούκ που μειώνει την πιθανότητα να τραυματιστούν τα παιδιά από κάποια πτώση. Επιπλέον, στον παιδότοπο υπάρχει ένα μεγάλο όργανο με παιχνίδια, που διαθέτει ειδικές ράμπες και σκάλες με λαβές, για παιδιά με αναπηρίες.

Playmobil Fun Park

Αμαλιάδος 4 και Καλαβρύτων, Κηφισιά, Τηλ: 2108000018
Στην Κηφισιά, θα βρείτε τον παιδότοπο του Playmobil, που θα συγκινήσει ακόμα κι εσάς. Διαθέτει 7 παιδότοπους για τα μεγάλα παιδιά αλλά έχει και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα πιτσιρίκια από 18 μηνών έως 3 ετών. Στο τέλος, μπορείτε να κλείσετε τη βόλτα σας με έναν καφέ ή σνακ στον χώρο του Lechuza ενώ αν θέλετε να κάνετε κάποιο δωράκι, το κατάστημα με την απέραντη ποικιλία των Playmobil σας περιμένει. O χώρος διαθέτει δωρεάν parking. Η είσοδος για τα παιδιά ανέρχεται στα 8 ευρώ τις καθημερινές και στα 9 ευρώ τα σαββατοκύριακα ενώ οι γονείς μπαίνουν δωρεάν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v