@HOMEΑΓΟΡΕΣ

Τα πιο… έξυπνα σκεύη για την κουζίνα σας

Δέκα πανέξυπνα σκεύη, gadget και πολυεργαλεία που θα σας κάνουν να θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στην κουζίνα.

Τα πιο… έξυπνα σκεύη για την κουζίνα σας

Ένα σούπερ πρακτικό πολυεργαλείο
Τιμή: 20€
Αγοράστε το online από εδώΠεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, λεμονοστίφτη, τρίφτη για μπαχάρια και (διαφορετικό) για τυριά, διαχωριστή κρόκου-ασπραδιού για τα αυγά σας, ανοιχτήρι για τις κονσέρβες, και μεζούρα για να υπολογίζετε κάθε υλικό στην εντέλεια. Όλα αυτά αποθηκεύονται πανεύκολα, το ένα πάνω στο άλλο, για να μην πιάνουν χώρο στα ντουλάπια σου.

Ένα εργαλείο σερβιρίσματος που… αιωρείται
Τιμή: 17,60€
Αγοράστε το online από εδώΣχεδιασμένο έτσι ώστε τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το φαγητό να μην ακουμπούν στον πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι όταν το αφήνετε κάτω, και να ξοδεύετε λιγότερη ώρα καθαρίζοντας.

Η λύση για να μην αραιώνει ο πάγος τα ποτά σας
Τιμή: 24€
Αγοράστε το online από εδώΕίναι φτιαγμένο από ανοιξείδωτο ατσάλι, μπαίνει στην κατάψυξη και μετά στο ποτό σας, το οποίο παγώνει χωρίς να αραιώνει. Τέλειο;

Ο τέλειος πλάστης
Τιμή: 16€
Αγοράστε τον online από εδώΜε χρωματιστές μεζούρες πολλών διαφορετικών μεγεθών, για να πετυχαίνετε πάντα την τέλεια ζύμη για την πίτα ή για την πίτσα σας.

Ένα θερμόμετρο φαγητού με Bluetooth
Τιμή: 64€
Αγοράστε το online από εδώΕπικοινωνεί με το κινητό σας μέσω Bluetooth, και σας ειδοποιεί πότε το φαγητό είναι έτοιμο, μετρώντας την εσωτερική θερμοκρασία του. Συνδέεται μέχρι και με τέσσερα φαγητά ταυτόχρονα.

Ένας καθαριστής κρεμμυδιών
Τιμή: 13,24€
Αγοράστε τον online από εδώΥπόσχεται να κρατήσει την υπέροχη (νοτ) μυρωδιά των κρεμμυδιών μακριά από τα χέρια και τα νύχια σας, ενώ πλένεται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων.

Νύχια… αρκούδας για το κρέας
Τιμή: 10€
Αγοράστε τα online από εδώΚάνουν το κρέας κομματάκια, ιδανικά για να γεμίσετε πίτες, να οργανώσετε μεξικάνικη βραδιά με tacos, ή να ψήσετε νεοϋρκέζικο pulled pork. Βολεύουν, επίσης, πολύ στο κόψιμο μεγάλων κομματιών, κρατώντας «αντίσταση» για τα μαχαίρια σας.

Ένα ξύλο κοπής για κάθε συστατικό
Τιμή: 20€
Αγοράστε το online από εδώΔιαθέτει ενσωματωμένες (για εύκολη αποθήκευση) επτά διαφορετικές επιφάνειες κοπής, σε διαφορετικά χρώματα για να αποφεύγονται οι μολύνσεις –άλλη για τυριά, άλλη για ψάρια, άλλη για ψωμί και πάει λέγοντας.

Ένας μύλος για το βούτυρο
Τιμή: 24€
Αγοράστε τον online από εδώΤέρμα πια στο βούτυρο που δεν απλώνεται με τίποτα, ή που πρέπει να το αφήσετε εκτός ψυγείου για δύο ώρες πριν το χρησιμοποιήσετε. Αυτός ο μύλος «τρίβει» ακόμα και κατεψυγμένο βούτυρο σε εύκολες στο άπλωμα λωρίδες.

Κατσαρόλα με ενσωματωμένο σουρωτήρι
Τιμή: 12€
Αγοράστε την online από εδώΓια να είναι πάντα τέλειες οι μακαρονάδες σας, και για να μην πλένετε εκατό διαφορετικά σκεύη φουσκωμένοι αφού τις φάτε.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY