Πού να πουλήσω και να αγοράσω παλιά έπιπλα;

Παλιά γραφεία, καναπέδες, αντίκες της… γιαγιάς και πολλά ακόμα είδη σπιτιού και διακόσμησης σε χαμηλές τιμές.
Πού να πουλήσω και να αγοράσω παλιά έπιπλα;
Έχετε παλιά έπιπλα και θέλετε να τα πουλήσετε; Σκέφτεστε να ανανεώσετε το σπίτι σας και ψάχνετε οικονομικές λύσεις; Ιδού πού μπορείτε να απευθυνθείτε.

Antiquecenter 

Έχετε αντίκες που δεν χρειάζεστε ή θέλετε να τις συντηρήσετε; Τις αγοράζουν άμεσα, είτε είναι έπιπλα είτε σερβίτσια και σας αποζημιώνουν ανάλογα την κατάστασή τους.

Umarket

Ένα site με μπόλικα μεταχειρισμένα έπιπλα και χειροποίητα είδη, στο οποίο μπορείτε να δημοσιεύσετε την αγγελία σας – αφού κάνετε εγγραφή – ή να τσεκάρετε αγγελίες για να αγοράσετε έπιπλα σε χαμηλές τιμές.

BamBam.gr

Περισσότερες από 34.000 αγγελίες για μεταχειρισμένα έπιπλα και είδη εσωτερικής διακόσμησης σε ένα πολύ εύχρηστο site για αγοραπωλησίες κάθε είδους.

Letgo

«Αφήστε» τα έπιπλα που δεν χρειάζεστε προς πώληση και αγοράστε αντίκες και μεταχειρισμένα είδη από άλλους χρήστες. Το site έχει και εφαρμογή για smartphones.

Χρυσή Ευκαιρία

Σο μεγαλύτερο site αγγελιών στην Ελλάδα, κάνετε δωρεάν εγγραφή και καταχωρείτε επίσης δωρεάν την αγγελία σας για οτιδήποτε θέλετε να πουλήσετε. Σημειώστε ότι προσφέρονται ειδικά πακέτα τα οποία «ανεβάζουν» την αγγελία σας και την κάνουν ορατή σε περισσότερους χρήστες επί πληρωμή.

Skroutz

Εδώ μπορείτε να πουλήσετε μεταχειρισμένα έπιπλα ή είδη σπιτιού, αρκεί να κάνετε δωρεάν εγγραφή και αρκεί το αντικείμενο που θα πουλήσετε μεταχειρισμένο να υπάρχει στη βάση των προϊόντων του Skroutz.gr (π.χ. γραφείο, καναπές, κρεβάτι κ.α.)

Second Hand

Κέντρο επίπλου, στο οποίο μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε μεταχειρισμένα είδη σπιτιού, είτε online είτε επισκεπτόμενοι το κατάστημά τους.

Ν. Γ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v