8 online διευθύνσεις για οικονομικά ριχτάρια

Ζεστά ριχτάρια και αφράτες κουβέρτες καναπέ σας περιμένουν σε οκτώ online ελληνικές διευθύνσεις για να ανανεώσετε και να ζεστάνετε οικονομικά το σαλόνι σας.
8 online διευθύνσεις για οικονομικά ριχτάρια
Δεν χρειάζονται εκατοντάδες ευρώ, ανακαινίσεις και καινούρια έπιπλα για να ανανεώσετε και να ζεστάνετε το σαλόνι σας ενόψει του βαρύ χειμώνα που έρχεται. Η αίσθηση της ανανέωσης αλλά και της ζεστασιάς μπορεί να έρθει στον καναπέ σας με πολύ πιο εύκολο τρόπο: Με την αγορά ριχταριών, που θα δώσουν την κατάλληλη πινελιά γούστου, χρώματος και «χουχουλιάσματος» στον χώρο σας. Κι εμείς εντοπίσαμε οκτώ online ελληνικές διευθύνσεις για να κάνετε τις οικονομικότερες αγορές για το σαλόνι σας.

*SpitiShop.gr 
Εδώ θα βρείτε ριχτάρια καναπέ από επώνυμα brands όπως Nef-Nef, Guy Laroche, Carven, Rythmos, Morven, Palamaiki, Nima, White Egg, Sb Concept και Viopros, από υφάσματα όπως βαμβάκι, chenille, suede ή γούνα. Ταιριάζοντας το σετ ριχταριών με διακοσμητικά μαξιλάρια, μπορείτε να κάνετε μια οικονομική ανακαίνιση στο σαλόνι σας. Αν δεν θέλετε κάτι «βαρύ» για τους καναπέδες σας, επιλέξτε τα ελαφριά «καλοκαιρινά» ριχτάρια που ξεκινούν από 8€ - τα επώνυμα πιο «βαριά» υφάσματα ξεκινούν από τα 15-20€.

*Homeeshop.gr 
Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ριχτάρια, καλύμματα καναπέδων και καρεκλών, κουβερτούλες για καναπέδες, καθώς και ταιριαστά διακοσμητικά μαξιλαράκια. Η παράδοση γίνεται εντός 24 ωρών από την παραγγελία σας και είναι δωρεάν για αγορές άνω των 80€.

*Pennie.gr 
Φλοράλ ανάλαφρα σχέδια ή κλασική ψάθα, βελούδινα ριχτάρια καναπέ και «κουβερτένια» ριχτάρια με γούνινες άκρες για το απόλυτο χουχούλιασμα, υφαντά ή ζακάρ, πουά, δίχρωμα ή μονόχρωμα, μοχέρ κουβέρτες πολυθρόνες και πολλές ακόμη επιλογές θα βρείτε στο Pennie.gr από μόλις 9€. Τα προϊόντα παραδίδονται στην πόρτα σας και πληρώνετε επί τόπου, χωρίς να χρειαστεί να χρεώσετε την πιστωτική σας κάρτα.

*Ανδρεάδης Homestores 
Στο e-shop των Homestores θα βρείτε σενίλ ριχτάρια σε σετ των τριών τεμαχίων για να δώσετε ολοκληρωμένο «χαρακτήρα» σε όλο το σαλόνι σας, όμορφα βελούδινα μαξιλαράκια «καραμέλα» για να στερεώνονται καλύτερα, και επιλογές από απλά σχέδια με 20€ ως τα πιο «πολυτελή» με 100€. Για την πρώτη σας αγορά από το e-shop ισχύει έκπτωση 5%. 

*Jumbo 
Από τις πιο οικονομικές επιλογές για αγορές όλων των ειδών για το σπίτι με τα πιο βασικά σχέδια και ποιότητα, τα Jumbo διαθέτουν και ριχτάρια για τους καναπέδες σας από 9,99 ως 12,99€. 

Ikea 
Εξίσου απλά σε σχέδια και υφάσματα, αλλά κομψά και λειτουργικά, τα ριχτάρια που θα βρείτε στα ΙΚΕΑ ξεκινούν από τα 3€ μόλις και φτάνουν ως τα 39,99€. Μια μέση επιλογή είναι το Malin Band ριχτάρι με την απαλή, ζεστή υφή, τα χαρούμενα χειμωνιάτικα χρώματα και τα κρόσσια στις άκρες (17,99€). 

*Nef-Nef.gr 
Εδώ θα βρείτε αποκλειστικά σχέδια της Nef Nef σε πολύ όμορφα χρώματα – διατίθενται ριχτάρια μπεζ, μπορντό, καφέ, σοκολατί, κρεμ, σίναμον, γκρι, πράσινα, λιλά και χρυσά για πιο γιορτινό “look” στο σαλόνι σας. Θα βρείτε πολλά σχέδια σε προσφορά και έκπτωση 10% - οι τιμές ξεκινούν από τα 33,30€

*OurHome.gr 
Είτε έχετε μονοθέσια πολυθρόνα, είτε διθέσιο ως τετραθέσιο καναπέ, εδώ θα βρείτε διακοσμητικά και ζεστές κουβέρτες καναπές σε έκπτωση από μόλις 9€, με δωρεάν παράδοση στην Αττική.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v