To Me&home.gr by Getitnow.gr φροντίζει για την διατροφή μας!

Λιπομετρητές με απίστευτη ακρίβεια και μοναδικοί ατμομάγειρες για άκρως ισορροπημένο διαιτολόγιο είναι κάποια μόνο από τα απαραίτητα, για όσους προσέχουν την διατροφή και το σώμα τους, προϊόντα που θα βρούμε στο me&home.gr by getitnow.gr.
To Me&home.gr by Getitnow.gr φροντίζει για την διατροφή μας!
Ζυγαριές κάθε είδους, λιπομετρητές με απίστευτη ακρίβεια, αλλά και μοναδικοί ατμομάγειρες για άκρως ισορροπημένο διαιτολόγιο είναι κάποια μόνο από τα απαραίτητα, για όσους προσέχουν την διατροφή και το σώμα τους, προϊόντα που θα βρούμε στο me&home.gr του Getitnow.gr. Ας μάθουμε περισσότερα γι’αυτά:

Λιπομετρητές

Στο me&home.gr με την υπογραφή getitnow θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ζυγαριές κάθε είδους για να επιλέξτε ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Το πήρατε επιτέλους απόφαση… Φροντίζετε τη διατροφή σας κι έχετε συμπεριλάβει στο καθημερινό σας πρόγραμμα 15 λεπτά αερόβιας άσκησης! Για τον έλεγχο του σωματικού σας βάρους είναι τώρα απαραίτητη η χρήση ζυγαριάς μια φορά την εβδομάδα, ιδανικά πρωινή ώρα.

Εκτός από τις απλές αναλογικές ζυγαριές, κυκλοφορούν σήμερα και ψηφιακές ζυγαριές που καταγράφουν το βάρος με μεγάλη ακρίβεια σε ειδική οθόνη. Ένα ιδιαίτερο είδος ψηφιακών ζυγαριών είναι οι ζυγαριές λιπομέτρησης. Μέσω της μέτρησης της αντίστασης του δέρματος σε γυμνά πόδια, αυτές οι συσκευές μετρούν, εκτός από το σωματικό βάρος, και το ποσοστό λίπους στο σώμα.

H ύπαρξη κάποιου ποσοστού λίπους είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Το ποσοστό αυτό διαφοροποιείται ανάλογα με το φύλο και την ηλικία. Τα επιθυμητά όρια για τους ενηλίκους είναι 13-20% στους άντρες και 23-30% στις γυναίκες. Η τακτική λιπομέτρηση σας βοηθάει να υπολογίζετε το ποσοστό λιπώδους μάζας που θέλετε να αποβάλετε για να πετύχετε τον επιθυμητό στόχο.

Προκειμένου η λιπομέτρηση να παρέχει έγκυρα αποτελέσματα, θα πρέπει:
• Nα μην έχετε φάει και να μην έχετε πιει καφέ ή κάποιο άλλο αφέψημα τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την μέτρηση
• Nα μην έχετε γυμναστεί έντονα τουλάχιστον 4-5 ώρες πριν τη λιπομέτρηση.
Θυμηθείτε ότι ο έλεγχος του σωματικού σας βάρους επιτυγχάνεται σωστά με σταδιακή μείωση του σωματικού σας λίπους και ταυτόχρονη αύξηση της μυϊκής μάζας και της οστικής πυκνότητας.

Για την πλήρη μέτρηση των παραπάνω στοιχείων εμπιστευτείτε μια ζυγαριά σωματικής ανάλυσης, η οποία εκτός από το βάρος και το ποσοστό λίπους, μετρά την αναλογία νερού στο σώμα, τη μυϊκή μάζα και το βάρος των οστών. Οι συσκευές αυτές διαθέτουν συνήθως δυνατότητα αποθήκευσης των προσωπικών σας στοιχείων για να συγκρίνετε τις τιμές ανάμεσα στις μετρήσεις.

Ατμομάγειρες

Αν έχεις επιλέξει ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο για τη διατροφή σου, ο ατμομάγειρας θα γίνει το δεξί σου χέρι! Θα βρείτε αμέτρητους και στις καλύτερες τιμές στο me&home.gr.

Tο μαγείρεμα στον ατμό είναι ο υγιεινότερος τρόπος προετοιμασίας φαγητού. Η θερμοκρασία είναι αρκετή για να καταστρέψει τα μικρόβια και τις περισσότερες τοξίνες, αλλά αφήνει ανεπηρέαστα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της τροφής. Τα λαχανικά διατηρούν το χρώμα και τις ευπαθείς υδατοδιαλυτές βιταμίνες τους, ενώ το κρέας γίνεται μαλακό και ελαφρύ. Μαγείρεψε το κρέας με βότανα και μυρωδικά για να απελευθερώσει με τον ατμό το άρωμα και τα αιθέρια έλαια χωρίς προσθήκη επιπλέον λίπους!

Οι ατμομάγειρες λειτουργούν με επανακυκλοφορία θερμού αέρα. Ο ατμός παράγεται από το αποσπώμενο δοχείο νερού στη βάση της συσκευής. Τα μοντέλα με πολλαπλά επίπεδα σου επιτρέπουν να ετοιμάσεις ταυτόχρονα διαφορετικά φαγητά. Οι τροφές που χρειάζονται περισσότερο χρόνο προετοιμασίας όπως το ψάρι ή το κρέας τοποθετούνται στο χαμηλότερο επίπεδο. Διάλεξε μια συσκευή με χρονομετρητή και αυτόματη λήξη λειτουργίας για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Το γεύμα σου ετοιμάζεται… μόνο του μέσα σε λίγα λεπτά!

Στα πλεονεκτήματα του ατμομάγειρα συγκαταλέγεται το εύκολο καθάρισμα, καθώς δεν συσσωρεύονται λίπη.

Αν πάλι δεν ανταλλάσσεις με τίποτα την απόλαυση… μιας ψητής μπριζόλας με λίγο λάδι, μπορείς να συνδυάσεις τη λειτουργία ατμού με επιπλέον τρόπους μαγειρέματος σε ένα πολυφουρνάκι. Τα πολυφουρνάκια-ρομπότ έχουν υιοθετηθεί με ενθουσιασμό από πολλά νοικοκυριά καθώς χρειάζονται έως και 45% λιγότερη ενέργεια από ένα απλό φούρνο, είναι ιδανικά για μικρές κουζίνες και μεταφέρονται εύκολα. Συνδυάζουν πολλές διαφορετικές χρήσεις για ψήσιμο, καβούρδισμα, γκριλ και ψήσιμο στον ατμό. Ο ρυθμιζόμενος θερμοστάτης φτάνει μέχρι και 250 βαθμούς Κελσίου ενώ το γυάλινο μπολ είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και στις γρατζουνιές και πλένεται εύκολα και σε πλυντήριο πιάτων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v