Γιορτινά πουλόβερ για το γιορτινό τραπέζι

Αφού υιοθετήσαμε το ξενόφερτο έθιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου, γιατί να μην υιοθετήσουμε κι άλλα χριστουγεννιάτικα έθιμα;
Γιορτινά πουλόβερ για το γιορτινό τραπέζι
Φέτος τα Χριστούγεννα κινούμαστε σε αμερικανικά μονοπάτια, σαν να έχουμε κλείσει σαλέ στο Άσπεν είτε σαν να έχουμε κινηθεί νοητά προς τα ‘κει βλέποντας για 23η φορά το «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» και διαλέγουμε πουλοβεράκια έξαλλα με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Αντρικό πουλόβερ με γιορτινό pug στα 64,90 ευρώ

Ένα γιορτινό πουλόβερ με ένα γλυκύτατο σκυλάκι που φοράει στέκα με κέρατα τάρανδου και κοιτάει μεσ’ την ψυχή σου -αυτό στην μπροστινή μεριά. Στην πίσω μεριά του φούτερ βλέπουμε το ίδιο κουτάβι κι αυτό από την πίσω μεριά.

Γυναικείο λευκό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ στα 29,93 ευρώ

Ένα λευκό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ που θα σας βάλει αμέσως στο πνεύμα των εορτών με τον χιονάνθρωπό του. Βγαίνει σε οκτώ διαφορετικά χρώματα για τους περίεργους εξ ημών. Εμείς προτείνουμε το πράσινο.

Πουλόβερ ζακάρ στα 41,99 ευρώ

Για τ@ πιο σοβαρ@, αυτό το κόκκινο πλεκτό αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με γεωμετρικά σχέδια σε «ήσυχες» αποχρώσεις αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον καφέ των εορτών. 

Snow Way

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, snow way σημαίνει «ο δρόμος του χιονιού» (σε ελεύθερη μετάφραση), το οποίο αποτελεί λογοπαίγνιο του no way, το οποίο σημαίνει «δεν υπάρχει περίπτωση». Με κοάλα με κέρατα ταράνδου, καρδούλες, φιόγκους και χιονονιφάδες, το πουλοβεράκι αυτό είναι must επιλογή.

Χριστουγεννιάτικο oversized πουλόβερ στα 29,99 ευρώ

Κόκκινο πουλοβεράκι με χριστουγεννιάτικα δεντράκια, χιονονιφάδες και καμπανούλες – ό,τι δηλαδή έχουμε τοποθετήσει στο χριστουγεννιάτικο μας δέντρο.

Χριστουγεννιάτικο ανδρικό πουλόβερ στα 27,30 ευρώ

Δύο τάρανδοι αντικρυστά, ένα έλατο στη μέση και ποικίλα γεωμετρικά σχέδια συνθέτουν αυτό το τέλειο πουλόβερ-πιτζάμα-τοπ για κάθε μέρα των εορτών, ικανό να απογειώσει την εμφάνισή σας είτε βρίσκεστε έξω για καφέ, είτε στο γραφείο.

Ανδρικό πουλόβερ

Από κάθε ανδρός την γκαρνταρόμπα λείπει ένα πουλόβερ με το τρίπτυχο Ιησούς-τάρανδος-Άγιος Βασίλης να κάνει DAP. Στο εν λόγω πουλόβερ θα βρείτε και σχέδια μπίρας, όπως και χριστουγεννιάτικων δένδρων. Στα μανίκια αχνοφαίνονται και κάτι χριστουγεννιάτικα φωτάκια.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v