Ιδέες δώρων για να γιορτάσουμε τους… Σκορπιούς!

Διανύουμε την περιόδο των... Σκορπιών και επιλέγουμε τα ιδανικά δώρα για το πιο ιδιαίτερο ζώδιο.
Ιδέες δώρων για να γιορτάσουμε τους… Σκορπιούς!

Οι Σκορπιοί (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) αγαπούν την ισορροπία και την αρμονία. Έχουν διαπεραστικό και μαγνητικό βλέμμα και μια εσωτερική δύναμη που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Αρέσκονται δε να ζουν σε ένα άνετο, προσεγμένο και πολυτελές περιβάλλον καθώς ξεχωρίζουν για το γούστο και την αισθητική τους. Σε αυτά τα τελευταία λοιπόν θα πρέπει να εστιάσεις όσον αφορά στα δώρα που θα τους χαρίσεις. Διακοσμητικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και κορυφαίας αισθητικής που θα τους κάνουν να αισθανθούν ακόμα ομορφότερα στον χώρο τους, είναι τα ιδανικά δώρα για τους Σκορπιούς και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα!

Φωτιστικό Sentio Industrial μαύρο

 

Με look που κερδίζει τη μάχη των εντυπώσεων από την πρώτη κιόλας ματιά, το φωτιστικό Sentio Industrial θα δώσει σε κάθε χώρο το «ειδικό βάρος» που του λείπει. Υιοθετώντας industrial -όπως προδίδει και το όνομά του- σχεδιασμό και συνδυάζοντας με αριστοτεχνικό τρόπο το μαύρου χρώματος μέταλλο και τη βάση από ξύλο, θα βρει άνετα θέση σε οποιαδήποτε επιφάνεια -τραπέζι, κομοδίνο, γραφείο. Λειτουργεί με ρεύμα.

Πολυθρόνα πουφ Sentio Unicorn

Μια πολυθρόνα πουφ που θα δώσει μεμιάς έναν παιχνιδιάρικο τόνο σε κάθε χώρο, η Sentio Unicorn είναι ό,τι πρέπει για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης σε girly δωμάτια. Συμπαγής σε μέγεθος (οι διαστάσεις της είναι 52 x 52 x 24 εκατ.) αλλά αρκετή για να χωρέσει τον Σκορπιό -και την προσωπικότητά του- η πολυθρόνα πουφ της Sentio έρχεται με design μονόκερου και 3D στοιχεία σε αυτιά, μύτη, χαίτη και ουρά!

Σετ κάδρων Sentio Green Memories



Ό,τι καλύτερο για κάθε «γυμνό» τοίχο, το σετ κάδρων Green Memories από τη Sentio θα δώσει σε κάθε χώρο, από το υπνοδωμάτιο μέχρι το γραφείο, μια μοντέρνα πινελιά. Αποτελείται από πέντε τεμάχια: δύο διαστάσεων 25 x 25 εκατ. και τρία 15 x 20 εκατ. που μπορούν να τοποθετηθούν με όποια σειρά θέλει ο Σκορπιός δημιουργώντας ένα απόλυτα ισορροπημένο αποτέλεσμα που είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσει.

Συρταριέρα Sentio Rainbow



Είμαστε σίγουροι ότι ποτέ δε σκέφτηκες πως μια συρταριέρα θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό δώρο -όχι μόνο για έναν Σκορπιό αλλά για οποιοδήποτε ζώδιο. Κι όμως η Rainbow της Sentio αρκεί για να δημιουργήσει μια παραμυθένια ατμόσφαιρα σε ένα οποιοδήποτε δωμάτιο. Μια συμπαγής κατασκευή σε βολικές διαστάσεις (28 x 12 x 32,5 εκατ.) μπορεί να τοποθετηθεί παντού και βέβαια να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Rainbow για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ρολόι τοίχου Sentio Terazzo μαύρο

Το ρολόι τοίχου Terazzo έχει τον τρόπο να μαγνητίζει το ενδιαφέρον, τραβώντας επάνω του τα βλέμματα. Σε μαύρο χρώμα με έντονες χρυσές λεπτομέρειες, αποπνέει έναν premium αέρα που θα προσδώσει έναν πολυτελή τόνο στον χώρο σου. Το ιδιαίτερο σχέδιό του είναι εκείνο που κάνει τη διαφορά, ταιριάζοντας παράλληλα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό χώρο. Λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑ.

Φωτιστικό Sentio Υδρόγειος ασημί

 

Το πλέον… ταξιδιάρικο δώρο, η υδρόγειος δε θα διακοσμήσει απλά ιδανικά οποιοδήποτε δωμάτιο αλλά θα αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για το επόμενο ταξίδι του bon viveur Σκορπιού. Η υδρόγειος της Sentio έρχεται σε ασημί χρώμα για μία premium, πολυτελή εμφάνιση, ενώ διαθέτει και φωτισμό LED, ακτινοβολώντας έτσι στην κυριολεξία και ούσα σε θέση να χρησιμοποιηθεί και ως φωτιστικό χώρου. Λειτουργεί με ρεύμα.

Σταντ κοσμημάτων Sentio One Line Face

Τέλεια ιδέα για την τοποθέτηση κοσμημάτων, σκουλαρικιών και λοιπών χρυσαφικών! Σε χρυσό χρώμα και με ένα ελαφρώς ακανόνιστο σχήμα γυναικείου προσώπου, το εν λόγω σταντ έρχεται με γκλαμ λεπτομέρειες που θα του επιτρέψουν να βρει τη θέση του σε οποιοδήποτε μπουντουάρ. Εξ ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή με ύψος 28 εκατ. είναι το ιδανικό δώρο για κάθε Σκορπιό γένους θηλυκού.

Θήκη περιοδικών Sentio Elegant



Εκλεπτυσμένη και συγχρόνως πρακτική, η θήκη περιοδικών Elegant είναι το αξεσουάρ που λείπει από κάθε σαλόνι, γραφείο ή κρεβατοκάμαρα. Με μίνιμαλ design, μεταλλικό σκελετό χρυσού χρώματος και βάση από δερματίνη καφέ χρώματος, θα προσδώσει στον χώρο την πινελιά στυλ που τόσο του λείπει, χαρίζοντας στον Σκορπιό την τάξη, την ισορροπία και την οργάνωση που τόσο πολύ εκτιμά ο ίδιος.

Φωτιστικό DIY Light box A4 Sentio πολύχρωμο

 
Ξέχνα τα χαρτάκια, τα Post It και τα σημειωματάρια σε κάθε δωμάτιο. Με το DIY Light box σε μέγεθος Α4 της Sentio, τα μηνύματα στο σπίτι αποκτούν άλλον αέρα. Ένα πολύχρωμο φωτιστικό που πλαισιώνεται από 85 πλακίδια με γράμματα, σύμβολα και αριθμούς, είναι ό,τι πρέπει για σύντομα, καθημερινά μηνύματα. Γουστόζικο και έξυπνο, θα δώσει έναν up τόνο σε κάθε χώρο!

Πολυθρόνα Sentio Tropical Mood

Δεν υπάρχει δώρο ικανό να σε ταξιδέψει περισσότερο από την πολυθρόνα Tropical Mood της Sentio. Με hot deco στυλ και ένα εκπληκτικό, λουλουδάτο κάλυμμα που μεταφέρει μεμιάς σε μέρη τροπικά και εξωτικά, είναι εξαιρετικά βολική και άνετη, επιτρέποντας στον Σκορπιό και την παρέα του να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους ή διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v